• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

08.02.2021

15:03

SRBI JE DANAS ROĐENDAN, A NIKO NE ZNA GDE JE!  Već tri dana traje potraga, čovek kao da je U ZEMLJU PROPAO

Vesti

SRBI JE DANAS ROĐENDAN, A NIKO NE ZNA GDE JE! Već tri dana traje potraga, čovek kao da je U ZEMLJU PROPAO

Podeli vest

- Srećan rođendan tata, ma gde god bio. Molim delite, možda ga je neko video negde, ime mu je Srba Veljković iz Pasi Poljane – ovu dirljivu poruku ostavila je na Fejsbuku Nišlijka Snežana Obradović, čijem se ocu izgubio svaki trag 5. februara

Nestanak je prijavljen policiji, za njim se intenzivno traga ali za sad nema nikakvih tragova koji bi razrešili misteriju.

Snežanin suprug Vladimir kaže da je porodica očajna jer šezdesetdevetogodišnjak nije imao naviku da ode a da se ne javi ukućanima.

- Uspeli smo da rekonstruišemo njegovo kretanje tog dana jer u vreme kada je nestao,  nikoga nije bilo kod kuće. On je tog 5. februara ujutro otišao do bašte prema Bubanj selu,  da vadi kupus. U povratku je svratio u prodavnicu, prema svedočenju prodavca bilo je oko 10 sati ujutro kada je kupio hleb.

Doneo ga je kući kao i lekove za suprugu a zatim izašao. Njegov školski drug nam je kazao da ga je oko 13 sati uočio kako ide prema gradu. Sreli su se kod kafane „Stara Planina“, ali suprotno običaju, nisu porazgovarali, rekao nam je da je Srba u prolazu samo nešto promrmljao. Navodno je oko četiri sata viđen kod seoskog groblja, ali to nije pouzdana informacija. Posle toga, od njega nema ni traga ni glasa – priča zet nestalog čoveka.

Ističe da mnogo brinu za Srbu jer, iako je izuzetno dobrog zdravlja, vremenske prilike nisu pogodne za boravak napolju.

Foto: Facebook printscreen

 

- Nije bio bolestan, ma u životu lek nije popio... Ovo je prava misterija, kao da je u zemlju propao. Nemamo nikakvo objašnjenje, nema neprijatelje, ne verujemo da mu je neko naudio. Molimo svakog ko ima bilo kakve informacije o njemu da nam se javi na telefone 0694220069, 0694789860, 0604260319, 0616128340 ili Policijskoj upravi – rekao je Vladimir. On je kazao i da je Srba u vreme nestanka na sebi imao crni džeper, crno braon pantalone a na nogama popke – gumenjake.

Policija je potvrdila da je prijavu o nestanku primila 6. februara, te da se intenzivno radi na pronalasku nestalog čoveka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!
Društvo

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!

Jedan Španac, koji je nedavno posetio Srbiju i Beograd, ljutito je priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira i da bi zbog nje, "pravio skandal" da ju je primetio u Španiji. U svojoj anonimnoj objavi na Reditu objasnio je da se jako zbunio, ali i iznervirao kada je primetio da mu u lokalnim prodavnicama i marketima niko od radnika nije vratio kusur - bio on 2,5, ili 10 dinara.

31.05.2024

20:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set