• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Tasić

25.03.2021

16:35

POTRAGA ZA LAZAROM JOŠ TRAJE!: Kao srednjoškolac skočio kroz prozor škole, niko o njemu ništa ne zna VEĆ DVE NEDELJE?!

Vesti

POTRAGA ZA LAZAROM JOŠ TRAJE!: Kao srednjoškolac skočio kroz prozor škole, niko o njemu ništa ne zna VEĆ DVE NEDELJE?!

Podeli vest

Potraga za Lazarom Ljubisavljevićem (19), mladićem iz Vranja, i dalje traje, potvrđeno je iz policije.

Njegov nestanak je prijavljen policiji još 17. marta, ali se danima pre toga o njemu ništa nije znalo. U vranjskoj Policijskoj upravi jutros je potvrđeno da se za mladićem i dalje intezivno traga, kao i da je bilo nekih informacija da je navodno viđen ali ništa od toga nije potvrđeno.

On je bio korisnik Doma za decu i mlade bez roditeljskog staranja u Beogradu, ali se vratio u Vranje. Nakon posete ocu odlazi „u goste“, kako je rekao otac i od tada mu se gubi svaki trag.

Takođe, informacija da je proteklih dana viđen u Vladičinom Hanu, ali i Surdulici, prema podacima iz PU Vranje, nije tačna.

Poslednji kontakt sa njim, najbolja drugarica Danijela imala je 13. marta. Od tada, on nije odgovorio ni na jednu njenu poruku, a slučaj je prijavljen policiji. Ona sa Lazarom nije mogla da stupi u kontakt od 13. marta jer je, kako je izjavila, mladiću baba uzela telefon.

Od tada, on nije odgovorio ni na jednu njenu poruku, a slučaj je prijavljen policiji.

Usred časa skočio kroz četiri metra visok prozor 

Lazar je išao u Hemijsku školu u Vranju i pre tri godine u popodnevnoj smeni lakše je povređen, kada je na sedmom času skočio kroz prozor učionice sa visine od preko četiri metra.

Profesor nije mogao da smiri učenika, zapisao ga je, a on je posle toga nastavio da pravi nered. Profesor je pozvao direktora i pedagoga, koji u tom trenutku nije bio u školi.

Prema priči tadašnjeg direktora Hemijske škole Bože Đorđevića, sve se odigralo u trenutku.

Ušao sam u odeljenje, stao pored vrata i pitao L. Lj. zašto je nedisciplinovan s obzirom na to da već ima smanjenu ocenu iz vladanja.

Na moje pitanje:
- Šta si to radio na času? - on mi je odgovorio:
- Pa pevao sam.
- Zašto si pevao?
- Pa, ne znam, eto, tako.
- Rekao sam mu: Nemoj to da radiš, red u školi mora da se poštuje da te
ne bismo kažnjavali i dalje.

U jednom momentu on se samo okrenuo izustivši:
- Neće mene niko da kažnjava!

U dva koraka se našao pored prozora, otvorio ga i, na zaprepašćenje prisutnih, skočio kroz prozor - izjavio Đorđević.

On kaže da je L. Lj. to uradio u trenutku kada je on krenuo iz učionice i bio
već na vratima, okrenut leđima.

- Sve se izdešavalo u trenutku, niko nije mogao da reaguje. Munjevitom brzinom učenik je pritrčao prozoru, otvorio ga i skočio sa visine od preko četiri metra.

Profesor mu je, kada se popeo na klupu odakle je iskoračio na prozor, rekao: “Stani!” Potrčao sam prema kancelariji, pozvao profesore, obavestili smo Hitnu pomoć i policiju. Istrčali smo iz zgrade, Hitna pomoć je već bila tu. L. Lj. je posle pada bio u svesnom stanju i nije ništa govorio. Svi smo bili u panici - izjavio Đorđević.

Živeo u hraniteljskoj porodici, imao slične ispade

Prema tadašnjem izveštaju Centra za socijalni rad, Lazar je živeo u hraniteljskoj porodici, a prema nezvaničnim saznanjima, učenik je i ranije imao incidentno ponašanje i slične ispade.

Lazareva polusestra Andrijana kaže da se Lazar ponašao normalno, pre nego što su izgubili kontakt sa njim.
 

- Prema nekim informacijama viđen je u Vranju, nadam se da će će uskoro javiti - izjavila je Andrijana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set