• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

26.10.2021

19:34

MEŠTANI NIŠKE BANJE U STRAHU! Misteriozni muškarac prati decu i zove ih u automobil!

Vesti

MEŠTANI NIŠKE BANJE U STRAHU! Misteriozni muškarac prati decu i zove ih u automobil!

Podeli vest

Upozorenje o misterioznom muškarcu koji mami decu kod škole kruži od nedelje, a iz osnovne škole u Niškoj Banji kažu da je policija reagovala

Objava upozoravajućeg sadržaja, koja se ovih dana pojavila u Fejsbuk grupi "Mesto za roditelje iz Niša", uznemirila je građane Niške Banje. Naime, kako je u postu navedeno, jedan muškarac star oko 40 godina, u sivom automobilu, presreće decu u krugu osnovne škole i mami ih da uđu sa njim u vozilo.

- Želim svima da skrenem pažnju da se u Banji pojavio čovek sa svetlo sivim automobilom, ćelav, krupnije građe, oko 40 godina, sa punijim obrazima (tako ga deca opisuju), koji prati decu i govori im da uđu u kola - navodi se u postu.

Kako dalje stoji, jedna devojčica je navodno uspela da pobegne jer živi u blizini škole.

- Sve se dešava usred dana, u centru Banje. S obzirom na to da se ponavlja ista situacija, očigledno da nije pogrešio, već su namere i više očigledne - stoji na kraju.

Foto: Picabay

- Cirkularna poruka objavljena na Fejsbuk grupi "Mesto za roditelje iz Niša" kruži među stanovnicima Niške Banje od nedelje. U samoj školi ne postoji nijedna prijava roditelja koja bi potvrdila poruku. Policija je reagovala, takođe, bez prijave roditelja i pojačala dežurstvo u uniformi i civilu u samoj Banji - rečeno nam je iz ove ustanove.

O čitavom slučaju oglasila se i niška policija, odakle su za naš portal rekli da su preduzete neophodne mere.

- Odmah po saznanju da su se na društvenim mrežama pojavili navodi da nepoznato lice kruži automobilom po ulicama Niške Banje i poziva decu u njegov automobil, policija je preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i na temeljan način pristupila ovoj situaciji. Na području Niške Banje pojačane su policijske patrole, a obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, po čijem nalogu policija radi na utvrđivanju činjenica i okolnosti u ovom slučaju - rekli su.

Takođe, apeluju na građane da u ovakvim situacijama odmah obaveste nadležne.

- Pozivamo građane da ako imaju ova saznanja, to odmah prijave policiji, a ne da objavljuju na društvenim mrežama i tako otežaju rad policijskih službenika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set