• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2021

15:47

MUŠKARAC U GAĆAMA VISI SA PROZORA! Slika koja je zapalila mreže u Srbiji: Nikome nije bilo jasno šta se dešava, a onda je USLEDIO ŠOK

Pixabay/printscreen 192.rs

Vesti

MUŠKARAC U GAĆAMA VISI SA PROZORA! Slika koja je zapalila mreže u Srbiji: Nikome nije bilo jasno šta se dešava, a onda je USLEDIO ŠOK

Podeli vest

Slika muškarca koji maltene nag visi sa prozora jedne zgrade u Smederevu obišla je društvene mreže u Srbiji.

Objavljena na stranici 192.rs, slika je ubrzo postala viralna i zaradila veliki broj komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Novi soj korona virusa kojem je jedan od simptoma da se okačite o sims prozora sa spoljne strane 

- Kitio rasvetu za Novu Godinu

- Uleteli komunalci, nije imao propusnicu

- NIje pomerio sat (zimsko vreme)

Ovo su bili samo neki od komentara na društvenim mrežama, čiji su korisnici pretpostavili da je reč o muškarcu koji je možda morao da beži od nečijeg muža. Međutim, za sada nije poznato koji je pravi razlog zbog kojeg je muškarac bio prinuđen da visi sa spoljne strane prozora.

Nekoliko sati kasnije, objavljena je još jedna slika, na kojo se vidi da je nesrećni muškarac pao na ulicu. Navedeno je i da ga je odvezla Hitna pomoć, a da stepen povreda nije poznat.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set