• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2022

13:11

DIRLJIVA ISPOVEST MAJKE KOJA JE DOŽIVELA ČUDO U MANASTIRU TUMANE! Porodica Teslić ispunila OBEĆANJE dato Bogu!

Vesti

DIRLJIVA ISPOVEST MAJKE KOJA JE DOŽIVELA ČUDO U MANASTIRU TUMANE! Porodica Teslić ispunila OBEĆANJE dato Bogu!

Podeli vest

Nedeljka Konjević iz Teslića je na društvenim mrežama podelila svoju priču o čudu koje je doživela u srpskom manastiru. Kako ona tvrdi, tumanski svetitelji su tokom njene trudnoće iscelili proširenje moždane komore bebi

- U šestom mesecu trudnoće doktor mi je saopštio užasne vesti. Moja beba ima proširenje desne moždane komore 18 milimetara i da može doći do neuroloških problema, koje bi beba imala i da bi po rođenju išla na operaciju - napisala je on.

Foto: Printscreen You Tube OKO magazin

Kako je objasnila, pomenuta proširenja mogu dovesti do začepljenja kanalića na mozgu. Kako bi se to izbeglo, potrebno je ugraditi cevčicu.

- Skrhani od brige i bola odlučujemo da krenemo u manastir Tumane - kaže Nedeljka i nastavlja - Juna 2021. godine dolazimo u manastir, ulazim u crkvu i kako prelazim prag, tako počinjem da plačem... bilo je to nešto jače od mene, u takvom stanju nisam mogla da se saberem, samo sam ponavljala: "Molim Vas Sveti Zosime i Jakove da mi se beba rodi živa i zdrava". Sve vreme koje sam provela u manastiru, moleći se i celivajući kivote Svetaca, bilo je pod stresom i plakanjem. 

Foto: M.S.J.

Nedeljka je objasnila da je po izlasku iz manastira prestala da plače, kao da je svu tugu i teret zamenila verom, kao da joj je pao kamen sa srca.

- Prisustvujem molitvi za zdravlje i počinjem da gubim svest, ali nisam odustala. Pokušavajući da se saberem, jedina misao mi je stalno bila prisutna, ako se rodi dečak i bude zdrav, daću mi ime Jakov i tako sam se sve vreme molila Bogu.

Po povratku u Banja Luku, Nedeljku doktori šalju na Institut za majku i dete u Beogradu. U međuvremenu joj je suprug bio u tumane kako bi se pomolio za zdravlje njihove bebe, objašnjava ona.

U Institutu su ustanovili da se proširenje smanjilo na 10 milimetara. Šalju me da uradim pregled na magnetnoj rezonanci i tu su rezultati bili isti. Veliko čudo je kako nije došlo ni do kakvog oštećenja.

Foto: Shutterstock

Nedeljka objašnjava da je u Tesliću, na redovnom pregledu, kada je već uveliko bila u osmom mesecu trudnoće, doktor saopštio sjajne vesti.

- Doktor je rekao da ono što vidi na ultrazvuku jeste Božje čudo. Priširenja nema, nestalo je... Znala sam, Bogu je sve moguće u tom trenutku. Kada smo saznali da je naša beba zdrava, suprug je pre mog porođaja otišao u manastir da se zahvali Bogu i Svetiteljima.

Tog 9. novembra, kaže Nedeljka, rodila se zdrava beba, kojoj su u znak zahvalnosti i obećanja Bogu dali ime Jakov.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JankovicM

pre 2 godine

Hvala dragom Bogu i Tumanskim Svetiteljima Zosimu i Jakovi koji nas leče i ulivaju iskrenu veru ka gospodu Bogu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set