• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

28.07.2022

09:13

OVO SU NAJLEPŠA DVORIŠTA ŠUMADIJE! Topola osvojila čak dve nagrade, pogledajte vrtove kao iz bajke (FOTO)

TopPres

Vesti

OVO SU NAJLEPŠA DVORIŠTA ŠUMADIJE! Topola osvojila čak dve nagrade, pogledajte vrtove kao iz bajke (FOTO)

Podeli vest

Na ovogodišnjem izboru za Najlepše dvorište Šumadije, Topola je osvojila dve nagrade, objavljeno je na sajtu Turističke organizacije "Oplenac" Topola

Najlepše etno dvorište:

Prvu nagradu osvojilo je dvorište Dragice Sarić iz Guncata. Drugu nagradu osvojilo je dvorište Dragice Gajić iz Dulena. Treću nagradu osvojilo je dvorište porodice Milojević iz Badnjevca.

Foto: TopPres

Najlepši dvorišni detalj:

Prvu nagradu osvojilo je dvorište Jelene Todorović iz Dragušice. Drugu nagradu osvojilo je dvorište Ratka Jovanovića iz Vlakče. Treću nagradu osvojilo je dvorište Gorice Stojanović iz Gornje  Batočine.

Foto: TopPres

Najlepše park dvorište:

Prvu nagradu osvojilo je dvorište Jelene Mrvić iz Šumarica. Drugu nagradu osvojilo je dvorište Jasmine Mihajlović iz Pajsijevića. Treću nagradu osvojilo je dvorište Čede Manojlovića iz Sela Topole.

Foto: TopPres

Najlepše dvorište Šumadije za 2022. godine:

Prvu nagradu osvojilo je dvorište Marine Petrović iz Korićana. Drugu nagradu dele dvorišta Gorice Petrović iz Batočine i Marijana Čamparević iz Knića. Treću nagradu osvojilo je dvorište Aleksandra Veličanina iz Lipovca.

Nagrade će biti uručene 30. jula na Šumadijskim danima šljive u Stragarima.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set