• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

05.08.2022

14:07

PIVOPIJE GDE STE DA STE! Tradicionalna manifestacija u slavu ječmenog napitka ODRŽAVA SE U ZRENJANINU!

G.Z.

Vesti

PIVOPIJE GDE STE DA STE! Tradicionalna manifestacija u slavu ječmenog napitka ODRŽAVA SE U ZRENJANINU!

Podeli vest

Tradicionalna manifestacija Dani piva u Zrenjaninu, biće održana u novom terminu, od 9. do 14. avgusta na nekoliko lokacija u gradu, sa nizom novih, zanimljivih sadržaja

 Uz gradonačelnika Zrenjanina, Simu Salapuru, koji je svima poželeo dobrodošlicu tih dana u grad otvorenog srca i okupan penom od piva, Roman Bugar direktor Zrenjaninske filharmonije podsetio je na dosadašnje koncerte koji su izazvali veliko interesovanje publike i za 37. Dane piva najavio dva koncerta.

Foto: G.Z.

 

- Veliko iznenađenje imaćemo 11. avgusta, kada će kao solista nastupiti Stefan Milenković - naglasio je Bugar, uz podsećanje da je na  Novogodišnjem koncertu Filharmonije, sa Stefanom Milenkovićem, dvorana  Kulturnog centra bila prepuna i da je sada nastup na Danima piva, sjajna prilika za sve.   

- Koncert počinje u 21 čas, a dirigent će biti Mikica Jevtić, a  što se tiče drugog koncerta, Amira Medunjanin je bila u Zrenjaninu sa svojim triom, a sada će prvi put nastupiti sa Zrenjaninskom filharmonijom na Trgu slobode 14. avgusta u 22 časa - dodao je Roman Bugar, ističući da će svi koji su gledali film Toma, biti svedoci tih numera i pesama ali u izvođenju sjajne Amire.

Foto: G.Z.

 

Zrenjaninski bend Jerusalimski pilići će koncertom na ovogodišnjim Danima piva, 10. avgusta na Žitnom trgu, obeležiti 40 godina postojanja, a Milivoj Putić Puta, podsetio je da je bend nastupio i na prvim Danima piva.

- Svirali smo tada na Motelu, mi, grupa Griva.i još neki bendovi i sada, posle 37 godina ponovo smo sa našim Zrenjanincima i izuzetna nam je čast i zadovoljstvo - naglasio je Putić, naglašavajući da su njegovi Jerusalimski pilići,  pobednici prve zrenajninske Gitarijade, 1981. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set