• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

10.09.2022

19:44

DIREKTOR KOJI JE "KRENUO" NA SAHRANU KRALJICE ELIZABETE U ŠOKU: Meni ništa nije smešno!

sc vrnjačka banja

Vesti

DIREKTOR KOJI JE "KRENUO" NA SAHRANU KRALJICE ELIZABETE U ŠOKU: Meni ništa nije smešno!

Podeli vest

Automobilom "smart" na poslovni put od 11 dana na sahranu kraljice Elizabete II? I to od Vrnjačke Banje do Londona?

Baš ovakav putni nalog izdat na ime direktora Sportskog centra "Vrnjačka banja" Dušana Radovića osvanuo je na društvenim mrežama, i izazvao pravu buru i lavinu komentara.

Ali se ispostavilo da je, kako nesuđeni putnik namernik tvrdi, u pitanju interna neslana šala njegovih zaposlenih koja je slučajno otišla u etar i pretvorila se u - noćnu moru.

 

 

Ovim povodom ogglasio se direktor Radović, koji tvrdi da je sve interna šala zaposlenih koja je nepažnjom otišla u etar i završila na društevim mrežama.

Direktor u šoku: To je bila interna šala

- U šoku sam! Sve ovo je neumesna šala. I da hoću, ne bih mogao da stanem u smart, imam skoro dva metra i 160 kilogama - počeo je svoju priču Radović.

- Određeni službenici SC su hteli da se našale, napravili su nalog, zloupotrebili pečat i falsifikovali potpis Slaviše Đurovića, i sve to je trebalo da me dočeka na stolu. Ali, neko je to slikao, poslao kumi, kuma bratu i na kraju je to neko objavio i napravio ogromnu štetu meni, SC, zaposlenima, Vrnjačkoj banji. Umesto na stolu, ja sam to video na društvenim mrežama i zapanjio se - tvrdi Radović.

Foto: sc vrnjačka banja

 

Kaže i da je Đurović, čiji je potpis falsifikovan, zakazao za ponedeljak hitnu sednicu Upravnog odbora SC.

- Počinioci će biti nastrožije kažnjeni. Mali broj ljudi ima pristup pečatu, zato je lako i utvrditi o kome se radi - kaže Radović.

Telefon mu od juče, žali se, zvoni ceo dan.

- Meni ništa nije smešno, grozno je i poražavajuće da neko pravi takvu šalu - kaže Radović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set