• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

30.09.2022

12:37

LAŽNA UZBUNA U ZRENJANINU! U kamionu na pumpi nije bilo nikakve eksplozivne naprave

Z.I.

Vesti

LAŽNA UZBUNA U ZRENJANINU! U kamionu na pumpi nije bilo nikakve eksplozivne naprave

Podeli vest

Prema informacijama sa lica mesta, na privatnoj benzinskoj stanici na Beogradskom putu u Zrenjaninu, nakon jutrošnje panike i informacije da je u jednom vozilu bomba, sve je normalno i utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi

Naime, nakon što je jutros oko 9 časova ujutro, u benzinsku stanicu na ulazu u Zrenjanin, uleteo usplahireni vozač kamiona i izneo sumnju da je u kamionu kojim upravlja, navodno postavljena eksplozivna naprava, tj. bomba, nastala je panika i strah.

Radnici benzinske stanice odmah su obavestili policiju, na teren su munjevitom brtinom izašle jedinice antidiverzionog i vatrogasnog odreda, sve je odrađeno po protokolu koji je u ovakvim situacijama neizbežan i ustanovljeno je nikakve eksplozivne naprave u kamionu nema.

Prema nezvaničnim saznanjima, vozač kamiona je zaposlenima na benzinskoj stanici u panici rekao da je dobio pretnju i da pretpostavlja da je negde u kamionu postavljena bomba.

Kako je kasnije ustanovljeno, radi se o osobi koja ima psihičkih problema i nije uravnotežen, pa otuda nepotrebni napad panike i straha.

Kamion privatne kompanije sa NS registarskim tablicama, sa lica mesta odvezao je lično vlasnik kompanije kojoj pripada vozilo i sve se okončalo bez ilakvih posledica.

Mada se zrenjaninska policija do sada nije zvanično oglasila, prema nezvaničnim potvrdama, svima je odmah bilo jasno da se radi o lažnoj uzbuni, ali je procedura ispoštovana onako kako pravila nalažu. 

Dva časa nakon nemilog događaja, saobraćaj na putu i promet na benzijakoj stanici je uspostavljen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set