• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Rina

19.02.2023

16:24

GLEDAJTE DA IZBEGNETE OVE SAOBRAĆAJNICE, VOZAČI SU BESNI, A GUŽVE OGROMNE! Ha putevima Srbije poslednjeg dana vikenda VLADA PRAVI HAOS

rina photo

Vesti

GLEDAJTE DA IZBEGNETE OVE SAOBRAĆAJNICE, VOZAČI SU BESNI, A GUŽVE OGROMNE! Ha putevima Srbije poslednjeg dana vikenda VLADA PRAVI HAOS

Podeli vest

Na magistralnim putevima u Zapadnoj Srbiji beleži se pojačan intenzitet saobraćaja od jutarnjih sati. U pojedinim delovima dolazi i do potpunog zastoja.

- Automobili mile kao mravi. Naši prijatelji su krenuli rano jutros i dočekalo ih je isto. Kad smo dolazili na Zlatar krenuli smo dan ranije i dobro prošli kad su gužve u pitanju, ali sada po povratku dočekao nas je haos. Putujemo duplo duže samo do Užica, pitanje je šta će nas sačekati u Ovčarsko-kablarskoj klisuru. Samo da nam se dočepati auto-puta - kaže za RINU Zoran Spasović iz Beograda koji se zatekao u koloni.

Foto: rina photo

Sve vozače je ponovo u Pakovraću sačekao dodatni kolaps, jer su nezadovoljni građani blokirali put u tom delu na sat vremena, a vozila su se preusmeravala na alternativni pravac preko sela Markovica što dodatno otežava saobraćaj.

Foto: rina photo

- Ljuti su vozači, ali nama je mnogo teže. Nismo dobili adekvatnu novčanu naknadu za zemljište koje su nam u amanet ostavili naši preci. Tu su nam kuće, njive i voćnjaci i još uvek čekamo sudske presude, koje kasne. Zato smo primorani na ovakve korake, ne bi li ko čuo naš vapaj - rekli su Čačani koju su učestvovali na protestu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set