• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

22.02.2023

13:24

(FOTO) UŽIČANI SE UZ BAKLJE OPROSTILI OD BAĆIJA! Pas monstruozno ubijen zabranjenom supstancom, stanovnici Krčagova poslali jaku poruku!

Z.G.

Vesti

(FOTO) UŽIČANI SE UZ BAKLJE OPROSTILI OD BAĆIJA! Pas monstruozno ubijen zabranjenom supstancom, stanovnici Krčagova poslali jaku poruku!

Podeli vest

Sinoć su se stanovnici užičkog naselja Krčagovo paljenjem baklji i otkrivanjem murala oprostili od svog miljenika psa Baćija. Baći je bio maskota celog kraja, koji je monstruozno ubijen kreozanom, zabranjenom supstancom.

"Možda spava i doći će posle ovog sna, možda spava sa očima izvan svakog zla. Za sve pse Krčagova koji su osetili ljudsko zlo. Oprostite nam!", piše na muralu.

"Pseća duša Krčagova dobila je svoj mural, da se ne zaboravi njegova pitoma dobrota i podmuklo ljudsko zlo pojedinaca" poruka je koju šalju okupljeni.

Foto: Z.G.

Oni su sakupljali novac kako bi uradili mural svom ljubimcu. Za Baćija kažu da je bio divan pas kog su svi dobri ljudi voleli, miljenik celog komšiluka i većine prolaznika.

Foto: Z.G.

- To je najjači lik u Krčagovu, pas svih nas. Predivan. Svi su ga voleli, brinuli o njemu. Bio je sterilisan, voleo mačke, druge pse, ljude… Otrovan je kreozanom, tu u našem kraju, uzalud su se borili, bilo je gotovo… - kažu oni.

Postavljanjem murala ovom psu, stanovnici Krčagova žele da ukažu na pojedince koji ostavljaju kreozan. Pre dva dana ova otrovna supstanca je nađena kraj igrališta na Gradskoj plaži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 1 godinu

Dubok naklon i svaka vam cast, iako mi se dusa cepa i suze ne mogu da zaustavim za tim vasim psićem-drugarićem.. Sličnu priču smo imali prosle godine u Kraljevu-Vojno naselje, ali mural nije postavljen.. Prelepo od vas, a monstrumu sve najgore.. Ima Boga.. Sve se vraca, sve se placa i na svakog dodje red..

Fahrija

pre 1 godinu

Znam jednog radikala koji se dobrovoljno javio da potamani mačke vazdušnom puškom na jednoj farmi. Mačka ga je vozala nedelju dana sa jednog kraja farme na drugi. Nije uspeo, hvala Bogu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set