• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2023

20:08

DRAGIŠA I BILJANA SE VRATILI IZ AUSTRALIJE DA PODIŽU ĆERKE U ZAVIČAJU! Premijerka Brnabić objavila vest koja motiviše da radimo više i posvećenije!

printscreen

Vesti

DRAGIŠA I BILJANA SE VRATILI IZ AUSTRALIJE DA PODIŽU ĆERKE U ZAVIČAJU! Premijerka Brnabić objavila vest koja motiviše da radimo više i posvećenije!

Podeli vest

Danas sam imala veliku čast da upoznam porodicu Jevtić - Branku i Dragišu i njihove ćerke Saru i Laru. Oni su se prošle godine vratili iz dalekog Melburna, u selo Donja Jošanica, u opštini Blace, objavila je na svom Instagram nalogu premijerka Srbije Ana Brnabić.

- Dragiša i Biljana će svoje ćerke podizati u svom zavičaju, one će ovde stvarati svoju budućnost, sazrevati, obrazovati se i sticati prijatelje. Od danas, one će u svojoj školi imati brzi internet i moći će da koriste digitalne udžbenike u nastavi. Biljana će zahvaljujući internetu moći da radi od kuće i imati više vremena da pomogne suprugu u porodičnom biznisu koji žele da pokrenu. To sada takođe mogu da urade jer je u njihovo selo stigao brzi internet.

Ovakvi susreti daju vam dodatnu motivaciju da radite još više i posvećenije. Kada vidite da sve ono što je država, predvođena Aleksandrom Vučićem, u prethodnih deset godina uradila itekako ima smisla i daje konkretne rezultate. Ljudi sada imaju gde da se vrate, imaju razloga da ostanu na svojim ognjištima i ono što je najvažnije - vidi se jasna perspektiva razvoja. Hvala porodici Jevtić na veri u svoju državu - napisala je Brnabić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iva

pre 1 godinu

Lepa vest koja je za svaku pohvalu i motivaciju da se vrate naši građani tamo odakle su kući,jer je u zavičaju najlepše.

Mila

pre 1 godinu

Ova orodica je dokaz da je Srbija na pravom putu!

Tatjana

pre 1 godinu

Svaka čast! Ovo treba svima da nam bude primer kako da volimo svoju zemlju!

Sonja

pre 1 godinu

Porodica Jevtić je dokaz da i u Srbiji može lepo da se živi!

Vukan

pre 1 godinu

Srbija se danas mnogo razlikuje od one Srbije od pre 10-15 godina, kada su iz nje svi bežali. Danas je ona dobro mesto za život, u koju mnogi žele da se vrate.

Faktor plus: Građani najbolje ocenili rad premijerke Ane Brnabić
Politika

Faktor plus: Građani najbolje ocenili rad premijerke Ane Brnabić

Najveću ocenu građana od svih članova Vlade Srbije dobila je premijerka Ana Brnabić, za kojom slede ministar finansija Siniša Mali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, pokazuju rezultati istraživanja javnog mnjenja koje je sprovela agencija Faktor plus.

11.04.2023

17:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set