• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Agencije

25.05.2023

10:42

VOZAČI, BUDITE NA VREME OBAVEŠTENI Na ovom graničnom prelazu se čeka najduže, evo kakvo je stanje na putevima

Shutterstock

Vesti

VOZAČI, BUDITE NA VREME OBAVEŠTENI Na ovom graničnom prelazu se čeka najduže, evo kakvo je stanje na putevima

Podeli vest

Prohodnost puteva je dobra. Umeren broj vozila je prisutan na auto-putevima, a slično je na magistralnim i regionalnim pravcima na kojima je prohodnost takođe dobra. Međutim, zbog radova na pojedinim deonicama biće potrebno više vremena za prolazak, pa ukoliko naiđete na zastoje i usporenu vožnju budite strpljivi, savetuje AMSS.

Na auto-putu E-763, Surčin - Obrenovac, danas do 15 časova radovi na košenju trave na razdelnom pojasu. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u oba smera u dužini od tri kilometra, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, most Beška, smer ka Beogradu, radovi na zameni hidroizolacije do 17. juna. Saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom smera Beograd - Novi Sad. Auto-put E-75, petlja Aleksinački Rudnici - petlja Aleksinac, zbog radova na pojačanom održavanju do 31. maja za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera. Od 18. maja na petlji Aleksinački Rudnici otvoreno je isključenje sa auto-puta iz pravca Niša.

Kod skretanja za naseljeno mesto Paljevo, zbog radova na rekonstrukciji mosta Paljevo, na mostu je zatvorena leva saobraćajna traka, gledano iz pravca Novog Pazara, uz naizmenično propuštanje vozila u desnoj traci do 6. juna.

Stari Žednik - Čantavir, zbog radova na rehabilitaciji puta, do 4. avgusta saobraćaj je regulisan semaforima i adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Stanje na graničnim prelazima

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije jutros na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci - na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Najduže se čeka na graničnom prelazu Šid, na izlazu, a zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta. Potom, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set