• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. J.

31.05.2023

17:46

OVAKAV POKLON ZA MATURU JOŠ NIKO NIJE DOBIO! Evo kako su đaci u Boru proslavili kraj srednje škole (FOTO/VIDEO)

V. J.

Vesti

OVAKAV POKLON ZA MATURU JOŠ NIKO NIJE DOBIO! Evo kako su đaci u Boru proslavili kraj srednje škole (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Tradicionalnim defileom gradskim ulicama i maturskim plesom, učenici borskih srednjih škola zvanično su obeležili kraj jedne životne etape. Pozdravili su ih mnogobrojni sugrađani a Grad im je priredio i specijalno iznenađenje.

- Na najlepši mogući način, naši maturanti su označili kraj svog četvorogodišnjeg školovanja i napravili prvi korak u svet odraslih. Želim da ovaj dan ostane u sećanju kao jedan od najlepših trenutaka njihovog školskog puta ali i kao podsetnik na sve do sada postignute rezultate. Njihova mladost, sreća i osmeh na licima su naš motiv da ulažemo još više u vaspitno-obrazovni sistem, da bi budućim generacijama omogućili da budu još bolje i uspešnije - rekao je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić.

Svoje posebno veče maturanti Bora završili su uz koncert Ace Pejovića koji je ispratio ogroman broj Borana ali i posetilaca okolnih mesta.

Ovaj koncert je, kako je istakao gradonačelnik, poklon svim maturantima.
- Hrabro i pametno koračajte u nove radne pobede. Volite svoje najbliže, svoje prijatelje,  svoju zemlju. Grad Bor će uvek biti uz vas da vas bodri, voli i čeka da se vratite gde god bili. Jer, Bor je vaš grad, a vi njegova budućnost - poručio im je prvi čovek Bora.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set