• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

21.06.2023

17:20

KAKVA SVADBA! MOGLO JE SRCE DA JOJ STANE! Odveo je Svetlanu pred oltar posle 50 godina I TO NA PREVARU! (FOTO/VIDEO)

Privatna arhiva

Vesti

KAKVA SVADBA! MOGLO JE SRCE DA JOJ STANE! Odveo je Svetlanu pred oltar posle 50 godina I TO NA PREVARU! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Zlatan (71) i Svetlana (69) iz Pecke kod Osečine, pre dve nedelje venčali su se u mesnoj crkvi Svete Trojice i to 50 godina posle građanskog venčanja. Tačno je da je i Svetlana to planirala za jesen, ali kada ju je Zlatan "na prevaru" doveo pred oltar, kaže da nije mogla da progovori.

- Moglo je da me košta života! Imam trostruki bajpas, ali je sve dobro prošlo- priča nam Svetlana, čini se još pod utiskom ovog događaja.

Kaže da joj je suprug čitavog života priređivao iznenađenja, ali da je ovo moglo da je dokrajči. 

Zlatan je, naime, nekoliko meseci pre same godišnjice braka, organizovao sve za slavlje i crkveno venčanje zajedno sa svojim šurakom, Svetlaninim bratom. Goste je u tajnosti pozvao i molio ih da ni slučajno o tome Svetlani ne pričaju...

- Rekao sam joj da moramo da idemo u crkvu. Slagao sam da dolaze neki ministri iz Vlade, da treba da obučemo narodnu nošnju i da se ona pripremi da kaže nešto za televiziju o tradiciji i običajima. Tako je i bilo, oboje smo se spremili, sve lepo. Kad stigosmo pred crkvu, ona se začudila što nema nikoga. Rekoh joj da su verovatno svi u crkvenoj sali, a kad je ona prva ušla, dočekali su je aplauzom i svi smo se rasplakali - prepričava nam Zlatan. 

 

Svetlana potvrđuje da je to bilo neopisivo. 

- Ukopala sam se u mestu! Ukočila sam se, a drhtim! To je bio veliki šok za mene pa kad sam videla ko je sve došao, pa zaista iznenađenje - kaže Svetlana. 

Kasnije su se u prisustvu kumova venčali pred Bogom a uskoro planiraju da odu i na medeni mesec u Grčku. 

- Ovo je nešto sasvim malo što sam priredio Svetlani koliko je ona meni dobrog učinila u životu. Bar deset puta me je dizala iz pepela, zato joj pevam "Ti si žena za sva vremena" - rekao je na kraju Zlatan i poželeo čiatocima "Informera" sreću u ljubavi i "da svi dočekaju "zlatne svadbe"! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!
Politika

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu - Odeljenje za ratne zločine, odredio je danas pritvor od 30 dana Tefik Mustafi, koji je u subotu uhapšen na prelazu Merdare zbog sumnje da je 1999. godine, tokom sukoba na KiM izvršio ratni zločin.

03.06.2024

19:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set