• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2023

10:30

(FOTO) Na osam sedišta četiri babe, sve blokirano! Scena iz autobusa sve razbesnela, nisu marili ni za majku sa mališanom

Pexels, Twitter

Vesti

(FOTO) Na osam sedišta četiri babe, sve blokirano! Scena iz autobusa sve razbesnela, nisu marili ni za majku sa mališanom

Podeli vest

Svakodnevna vožnja gradskim prevozom u Beogradu podrazumeva i to da prisustvujete raznim situacijama koje nekada i nisu baš prijatne. Često se vode rasprave oko toga što mladi neće da ustanu starijima u autobusu, ali to ovoga puta nije bio slučaj - bilo je obrnuto. I sve je zabeleženo!

Kako je na društvenoj mreži Tviter naveo jedan mladić, prišao je starijoj gospođi pored koje je bilo prazno mesto i pitao je da sedne, a ona je stavila ruku na mesto i navodno mu nije dozvolila. Mladić je zatim uslikao a potom, kako kaže, uslikao je i njenog muža koji je na sedište pored stavio kesu sa namirnicama.

Ljude su razbesnele ove fotografije jer je stariji bračni par zauzeo čak četiri mesta u autobusu, a kako je navedeno na stranici, nisu čak hteli da ustanu ni ženi koja je ušla sa malim detetom.

 

 

Komentari su se samo nizali. 

"Desilo mi se, na osam sedišta četiri babe i sva sedišta blokirana. Ja ušla za par stanica jer idem sa injekcije i jedva stojim na nogama i sve četiri me gledaju i ne zanima ih da bilo koja pomeri svoj ceger da sednem", "Druže fin si mnogo..to je trebalo da očistiš bez da pitaš", "Iskreno nikada neću razumeti to pitanje da li je mesto slobodno? Koga da pitam i zašto? Platio sam kartu i sedam gde vidim slobodni mesto. To čuvanje mesta i ostale gluposti ne prihvatam. Kada taj neko dođe ustupi mu mesto na kome sediš jer samo tako možeš čuvati mesto", "Sedi joj na ruku", bili su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set