• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

30.08.2023

16:32

Evo zašto je Kragujevčanin platio kaznu sa 30 kila novčića! U Parking servisu jedva digli torbu

Shutterstock

Vesti

Evo zašto je Kragujevčanin platio kaznu sa 30 kila novčića! U Parking servisu jedva digli torbu

Podeli vest

Mladi Kragujevčanin postao je vest dana kada se društvenim mrežama proširila priča da je kaznu za nepropisno parkiranje platio novcem u metalu! "Informeru" je ispričao kako se sve dogodilo...

- Tačno je da sam u ponedeljak ujutru na šalteru Parking servisa platio kaznu da bih preuzeo auto koji mi je u subotu uveče odneo "pauk". Platio sam koliko treba, dao sam dve novčanice od po 200 dinara a ostalo sam skupio po dinar i dva i stavio u torbu. Nisu pravili problem, torbu je preuzelo dvoje službenika, bila je teška oko 30 kila. Rekao sam im da ima tačno, ali ne znam da li su odmah brojali - priča ovaj mladić (ime poznato redakciji). 

Foto: Privatna arhiva

Odneo je dve novčanice po 200 dinara a ostatak po dinar i dva

Priznaje da nije bio propisno parkiran, ali ga boli to što je "pauk" "izabrao" njegov "sitroen" koji nikome nije smetao u ulici u 22 sata, a zaobišli su "bmw" koji je stajao tik do znaka "zabranjeno parkiranje". 

- Bio sam te večeri kod prijatelja, rodilo mu se dete. Čak se nisam mnogo ni zadržao. Tu, u blizini je i javna garaža. Parkirao sam tako da svako može da prođe, a kad sam izašao, zatekao sam skoro praznu ulicu i primetio sam i tog "bmw-a". U redu, nije tu dozvoljeno parkiranjje, ali zašto biraju? To, vidim sad po komentarima na društvenim mrežama, nije problem samo u Kragujevcu. Retko se dešava da "pauk" digne skupa kola "mercedes", "bmw", "audi"- nastavlja razočarano. 

Zato je, kaže, odlučio da tokom vikenda skupi "siću" i vrati svog "sitroena". 

- Voleo bih da isti propisi važe za sve - zaključuje ovaj mladić koji nam je čak i poslao fotografiju tačno sa mesta gde je bio parkiran njegov automobil.

Foto: Privatna arhiva

A zašto bmw niko ne dira

U kragujevačkom Parking servisu kažu da su metalne kovanice legitimno sredstvo plaćanja te da nije bilo nikakvih problema da se na ovaj način plati kazna, ali i da ovo nije prvi put da im neko plaća "sitninom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set