• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

07:30

Čudesna voda sa Maljena! Leči visok pritisak i grčeve!(VIDEO)

Informer.rs/printscreen

Vesti

Čudesna voda sa Maljena! Leči visok pritisak i grčeve!(VIDEO)

Podeli vest

Na obroncima Maljena postoji pravo malo blago, koje je sasvim slučajno otkriveno na maljenskom vencu, u pitanju je mineralna voda, koja nakon što je otkrivena, ima priliku da čuva zdravlje mnogim ljudima.

U obroncima maljenskog venca pre nekoliko godina Radojko je zakopao pravo malo blago. Misleći da će tu moći da napravi bazen ili nešto slično otkrio je izvor ove lekovite vode.

- Sedeo sam sa ljudima sa Rudarsko Geološkog Fakulteta koji su mi rekli šta je u toj zemlji, nakon čega sam kasnije, na tom brdu napravio vrelo odakle izvire lekovita voda- rekao je Rajko.

Dalje je istakao da se radi o hidrokarbonatnoj vodi koja se već uveliko flašira u obroncima Maljena, koja je dobra za regulisanje visokog krvnog pritiska, a pošto je bogata magnezijumom, ova voda se koristi i za sprečavanje grčeva u nogama i rukama.

 

Voda se flašira bez primesa tako da se i izvorska voda ne razlikuje od one u flaši, a sama fabrika je nadomak vrela. Iako je slučajno otkrio izvor Rajko je odlučio da lekovita svojstva ove vode podeli sa drugima.

Više o ovome možete pogledati ou videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set