• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/TV Pančevo

31.10.2023

13:07

(VIDEO) Šta rade ovi klinci?! Vojin iz Leskovca rođen za scenu! A tek da vidite njegovog svetskog kolegu!

Printscreen Facebook, Informer

Vesti

(VIDEO) Šta rade ovi klinci?! Vojin iz Leskovca rođen za scenu! A tek da vidite njegovog svetskog kolegu!

Podeli vest

Društvene mreže nam svakodnevno serviraju zanimljivosti, a jedan stari video sa dečakom iz Rusije koji svira bubnjeve i prati koncertni orkestar, podsetio nas je na našeg Vojina iz Šarlinaca kod Leskovca, o kome smo nedavno pisali....Pogledajte ih i uživajte!

Ljonja Šilovski iz Novosibirska imao je samo tri godine kada je nastupio sa velikim orkestrom na sceni koncertne dvorane "Arnold Mihajlovič Kac" u Novosibirsku.

Foto: Informer/društvene mreže

Ljonja Silovski sa samo tri godine na koncertu u Novosibirsku

Na video snimku, koji je nastao pre devet godina, talentovani Ljonja na bubnjevima i to bez nota prati orkestar koji izvodi melodiju kan kan iz  "Orfeja u podzemlju" Žaka Ofenbaha...

Pogledajte u videu:

Ali, kako vam se dopada naš Vojin iz Šarlinaca kod Leskovca? Vojina je letos posetila i naša ekipa. Sa dve godine je pokazao talenat da lupka kašičicom po tanjiriću i sreća je što su njegovi roditeji, Stefan i Julija to prepoznali...

Foto: Informer TV/Alo, Beograde

Naš Vojin je spreman za koncert

Vojin sa četiri godine sad ima i prave bubnjeve a mogao bi glatko da prati i velike muziče zvezde. 

Pogledajte kako on barata palicama:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set