• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

20:18

Blagojević zahvalio kubanskim prijateljima: Nadam se da će posetiti Šabac i biti naši gosti

Informer

Vesti

Blagojević zahvalio kubanskim prijateljima: Nadam se da će posetiti Šabac i biti naši gosti

Podeli vest

Marjan Blagojević iz Uprave bokserskog kluba Mačva zahvalio se kubanskim prijateljima na gostoprimstvu.

- Velika mi je čast da u ime BK Mačva budem njihov gost, današnjim susretom ozvaničili smo bratstvo naša dva kluba. Teško je ne pomenuti skoro bezizlaznu situaciju i nemoguće uslove za rad u kojima se klub nalazio do pre samo tri godine. Pre svega uz pomoć prijatelja a kasnije uz pomoć grada i bokserskog saveza, danas ponosno možemo reći da smo našim bokserima obezbedili uslove na kakvim bi pozavideli i najbolji bokserski klubovi. Za ovaj kratak period trener Bane je stvorio prvaka Vojvodine, prvaka države, a sa ponosom možemo reći da je naš takmičar Semiz Alečić uzeo bronzanu medalju na evropskom prvenstvu, što je ujedno i najveći uspeh našeg kluba u skorijoj istoriji - navodi on.

Foto: Informer

 

 

Kako dodaje, iskreno se nada da će naši prijatelji sa Kube posetiti Šabac i biti naši gosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set