• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2023

10:45

Poplava ga srušila, ali neimari ga digli iz mrtvih! Preko Kamenice uskoro novim mostom!

Rina

Vesti

Poplava ga srušila, ali neimari ga digli iz mrtvih! Preko Kamenice uskoro novim mostom!

Podeli vest

Radovi na mostu preko reke Kamenice privode se kraju. Trenutno se radi betonska kolovozna ploča, sledi hidroizolacija i asfalt pa se očekuje da do Nove godine bude završen.

- U prošlogodišnjim poplavama stradala su dva mosta na reci Kamenici. Jedan se upravo završava. Želim da se zahvalim radnicima na velikom trudu. Za samo trideset jedan dan ozidati sve stubove, naliti ih i na kraju postaviti ploču je zaista rekord, rekao je za Rinu Dejan Kovačević predsednik opštine Gornji Milanovac.

On se zahvalio i meštanima na strpljenju, ali i izvođačima radova brzo obavljenom poslu, kao i nadzoru radova.

- Za sledeću godinu smo najavili da ćemo i drugi most rekonstruisati. Pri kraju smo projektovanja, tako da se nadam da ćemo već čim uđemo u sledeću godinu imati završene projekte i građevinske dozvole, da bismo i taj posao mogli da obavimo- naglasio je Kovačević.

Na zadovoljstvo meštana ovog kraja, sa završetkom radova na rekonstrukciji mosta na reci Kamenici, ponovo će biti uspostavljen saobraćaj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set