• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ M. P.

23.01.2024

07:20

Vrati se, Ljiljo! Frizerka iz Pančeva oprostila se od sugrađana na originalan način i otišla u penziju!

M. P. / printscreen Instagram

Vesti

Vrati se, Ljiljo! Frizerka iz Pančeva oprostila se od sugrađana na originalan način i otišla u penziju!

Podeli vest

Dok nije otišla u penziju za frizerku Ljilju iz Pančeva znale su njene mušterije i sugrađani, a otkad je zatvorila salon i javno se zahvalila svojim sugrađanima za 46 godina druženja, postala je poznata širom Srbije!

Na dva bilborda u Pančevu – u Ulici Svetog Save, kod velikog "Maksija" u Ulici Miloša Obrenovića, već nekoliko dana može se videti objava koja je neke začudila, a nekima je izmamila osmeh.

U jednom uglu velikog led ekrana je fotografija tri ženske osobe, jedne nešto starije i dve mlađe, a veći deo prostora zauzimaju zlatna slova na crnoj podlozi:

"Nakon 46 godina rada, frizerski salon "Ljilja" odlazi u istoriju. HVALA našim klijentima na decenijama poverenja i ljubavi.

Reč je o frizerki Ljiljani Nikašinović iz Pančeva koja je zatvorila svoj salon posle 46 godina rada firme i 49 godina radnog staža. Na kraju tog puta nijedno "hvala" joj se nije činilo dovoljno velikim, pa je odabrala bilbord da se zahvali svojim mušterijama.

Foto: M. P. / printscreen Instagram

Frizerka Ljiljana Nikašinović iz Pančeva zatvorila svoj salon posle 46 godina rada firme i 49 godina radnog staža

 

Kako kaže, nikada u životu nije reklamirala svoj salon, jer je smatrala da je njen rad dovoljna reklama. Ovo joj je prvi put u životu da koristi neki oglasni prostor.

– Nikada za 46 godina postojanja salona nisam dala reklamu u nekim novinama, na radiju ili na televiziji. Oduvek sam govorila da je moj rad moja reklama. I tako je i bilo. I sada, na kraju, po prvi put sam poželela da iskoristim neki oglasni prostor da kažem svim tim ženama koje su se frizirale kod nas ono što mi je na srcu. Želela sam da objava bude skromna, kao što sam i ja, ali da svaka mušterija koja je ušla u naš salon oseti svu moju zahvalnost koja je bezgranična – ispričala Ljiljana za portal Zdravo Pančevo uzalud se trudeći da proguta suze.

Foto: M. P. / printscreen Instagram

Voljene frizerke

 

Na fotografiji sa njom na bilbordu su njene dve koleginice koje su poslednjih godina radile sa njom i po kojima je, uz Ljilju, salon bio prepoznatljiv.

Ljilja je mnogo ulagala u opremu, farbe, šampone, balzame i birala uvek ono najkvalitetnije i najbolje, sarađivala, kaže, sa najeminentnijim kozmetičkim kućama i to je još jedan razlog za dugovečnost salona.

Foto: M. P. / printscreen Instagram

Ovo mesto je "trajalo" 46 godina

 

Stalne mušterije "udomila" je kod koleginica. Svakom je pronašla nekog odgovarajućeg.

Opremu nije prodala, nego ju je poklonila i, iako je u penziju otišla još pre 14 godina, pa nastavila da radi, sada je odlučila da je vreme da se zaista odmori.

- Za nekoliko meseci proslaviću 69. rođendan pa je krajnje vreme da stavim tačku na svoj radni vek - poručuje Ljilja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set