• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. N.

08.03.2024

16:16

Kao na Pesmi za Evroviziju! Sremci izabrali najbolju komšinicu, a glasanje neizvesno do samog kraja!

Privatna arhiva

Vesti

Kao na Pesmi za Evroviziju! Sremci izabrali najbolju komšinicu, a glasanje neizvesno do samog kraja!

Podeli vest

Laćaračke vesti, portal najvećeg sela u Sremu, povodom Dana žena organizovao je izbor za najbolju komšinicu. Pobednica je, među desetinama kandidovanih izabrana najvećim brojem lajkova, ali je do samog kraja "borba" bila neizvesna, kažu u šali, kao između Breskvice i Teya Dore na Pesmi za Evroviziju!

Sa 653 glasova u izboru za najbolju komšinicu pobedila je Marijana Medić (31) majka trojice sinova i ćerkice. 

Odrasla je u Laćarku, a sa mužem, Rumljaninom, skućila se nedaleko od kuće u kojoj je do udaje živela. 

- Za takmičenje me je prijavila mama a da nisam ni znala. Ovde me svi poznaju, družim se sa svima, pa im se zahvaljujem na glasovima. Simpatično je sve to, ali je bilo neizvesno do samog kraja - kaže smejući se Marijana. 

Lokalni sponzori za nju su pripremili i simboličnu nagradu.

Do sledećeg Osmog marta Marijana će biti najbolja komšinica Laćarka, ali da je takmičenje potrajalo bar još dan Bojana Bosančić (42) bi joj vrlo moguće "preotela" titulu. 

Foto: Privatna arhiva

Bojana Bosančić, drugoplasirana u izboru za najbolju komšinicu

 

Sa 547 glasova Bojana je za dan i po, kažu organizatori, izbila na drugo mesto. 

- Tačno je - smeje se Bojana i dodaje: Ko zna šta bi bilo do kraja. Nisam znala da me je sestra prijavila dan, dva pred kraj roka za prijave, čak sam imala nameru da odustanem. Živim u Laćarku od rođenja i svi se ovde poznajemo. Komšije su, naravno, važne u životu svih ljudi, pomažemo se, kafenišemo. Hvala na glasovima - kaže Bojana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set