• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2019

17:44

SKRHANA BOLOM, SVE REČI SU SUVIŠNE! Majka malog Despota objavila fotografiju sa sinom dan nakon njegove smrti!

Estrada

SKRHANA BOLOM, SVE REČI SU SUVIŠNE! Majka malog Despota objavila fotografiju sa sinom dan nakon njegove smrti!

Podeli vest

Mali Despot Lazić (12) iz Bajine Bašte, "dečak leptir" preminuo je u petak, 11. oktobra, nakon što je tog dana srce po treći put prestalo da mu kuca

Ovaj dečak čitavo svoje detinjstvo proveo je u bolovima, zbog bulozne epidermolize, retkog oboljenja kože gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku.

Njegova majka Sofija Lazić, skrhana bolom, podelila je sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk još jednu fotografiju sa sinom, dan nakon što je preminuo.

JECAJI PARAJU TIŠINU GROBLJA U BAJINOJ BAŠTI! Sahranjen Despot Lazić, dečak-leptir koji je SVIMA ODRŽAO LEKCIJU O HRABROSTI!

 

Iako ispod fotografije nije ostavila nikakav opis ili komentar, svaka reč svakako bi bila suvišna. Sofija se, i na ovaj način, oprostila od svog voljenog sina.

Nakon što je maleni Despot preminuo u Institutu za majku i dete u Beogradu, Sofija je smogla snage da da izjavu za medije.

SLAMA SRCA! Reči majke malog Despota (12) koji je preminuo kidaju dušu: Gde si sad lepitru moj mali, što me ostavi?!

- Svi smo bili svesni da će ovo jednom doći jer je bolest neizlečiva i sa njom se ne može dugo živeti, ali se nismo nadali da će stići ovako brzo. Ipak je bio premlad. Kako god bio težak, život je život. Ako nam je za utehu, sada ga barem ništa ne boli. Dabogda nikada nikog na svetu ne zadesilo ono što je mog sina i celu porodicu - ispričala je Despotova majka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija