• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevnik.hr/informer.rs

02.11.2019

16:24

ZLOSTAVLJANA SAM, ALI TO NIJE BIO MUŠKARAC! Mračna tajna pokojne pevačice!

Estrada

ZLOSTAVLJANA SAM, ALI TO NIJE BIO MUŠKARAC! Mračna tajna pokojne pevačice!

Podeli vest

Vitni Hjuston (48) bila je jedna od najvećih pevačica svih vremena, muzička diva koja nikada neće biti prežaljena i od čije je smrti prošlo sedam godina...

Njeno telo pronađeno je u kadi hotela Hilton na Beverli Hilsu, nakon što je uzela kombinaciju kokaina, kanabisa i nekoliko različitih pilula, što njeno telo nije moglo da podnese.

Priče o tome da se pevačica drogira počele su u kasnim devedestim godinama nakon njenog neuobičajenog ponašanja, otkazivanja nastupa, ali i naglog gubitka težine. 2000. godine otkazan joj je angažman na dodeli Oskara jer na njemu nije bila poželjna.

(FOTO) VRELA TEODORA! Zaludela muškarce u SE*SI IZDANJU!

Vitni je o svom problemu sa drogom i zavisnošću javno progovorila tek 2009. godine, kada je u televizijskom šou programu kod Opre Vinfri otkrila da je droga glavni krivac za njen gubitak kilograma, a ne stres kao što je njen PR govorio.

 

 

Iako se dosta toga znalo o Vitni Hjuston, ipak i danas postoje manje poznati detalji i činjenice iz njenog života. O jednoj takvoj stvari pevačica nije nikada pričala, tačnije o mračnoj porodičnoj tajni sa kojom se borila celog života.

ŠOK INTERVJU JELENE KARLEUŠE: I dalje sam zaljubljena u Duška, a evo šta je rekla o RAZVODU i Ognjenu Vranješu!

Ovu tajnu otkrila je svojoj dugogodišnjoj asistentkinji Meri Džouns, prenosi Dnevnik. Vitni joj je ispričala sve o zlostavljanju koje je doživela kao devojčica i to od ženskog člana svoje porodice.

Meri je o ovoj tajni pevačice govorila u dokumentarnom filmu "Vitni" autora Kevina Mekdonalda i otkrila kako je saznala šokantnu istinu.

 

 

- Vitni me je pogledala i rekla mi: 'Meri, bila sam zlostavljana u detinjstvu. Ali to nije uradio muškarac, bila je žena', rekla je očiju punih suza i dodala da njena majka nije imala pojma šta se događalo, i kako joj nikada nije ništa o tome rekla. Nije htela da joj kaže jer je mislila da će majka povrediti tu osobu. Suze su joj se slivale niz lice i u tom trenutku samo sam je zagrlila. Rekla sam joj da mora da kaže majci kada se smiri jer će tako skinuti težak teret sa leđa - izjavila je Meri u dokumentarcu.

 

 

I dok Vitni nikada nije rekla o kome se radi, njen stariji polubrat Geri Garland tvrdio je da je i on bio zlostavljan i to od svoje rođake Di Di Varvik, inače sestre pevačice Dione Varvik, koja je demantovala ove tvrdnje i okarakterisala ih kao zle.

ZAŠTO DEE ĐURĐEVIĆ PONOVO NEMA U JUTARNJEM PROGRAMU? Sarapa otkrio ŠTA SE DEŠAVA sa voditeljkom

- Moja sestra nikada, ali nikada ne bi učinila ništa nažao nijednom detetu, posebno untar naše porodice - izjavila je Diona.

Meri je u dokumentarnom filmu otkrila kako misli da je Vitni bilo sramota zbog onoga što joj se dogodilo i da je to bio glavni razlog što je ovu tajnu ponela sa sobom u grob.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija