• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me/informer.rs

14.11.2019

18:29

LIZALICE NI SLUČAJNO NE DAJTE DECI! "Umalo sam sina (5) izgubio zbog ovog slatkiša"

Estrada

LIZALICE NI SLUČAJNO NE DAJTE DECI! "Umalo sam sina (5) izgubio zbog ovog slatkiša"

Podeli vest

Bret Cole koji je umalo izgubio sina (5) smatra da lizalice treba povući iz prodaje, jer su izuzetno opasne! Nakon ovog traumatičnog iskustva on je sve roditelje na Fejsbuku posavetovao da ovaj slatkiš ne daju deci. Evo šta se zapravo desilo...

Nakon što je maleni Boby lizalicu stavio u usta, slatkiš se odvojio od štapića i zaglavio mu se u grlu nakon čega je počeo da se guši.

- Moja žena je sedela pored Bobija na kauču kada je počeo da se guši. Vikala je da dođem i snažno sam ga udario po leđima, ali nije bilo nikakvog učinka - ispričao je Cole.

PEVA KAO SLAVUJ I TRAŽI ŽENU! BOJAN MAROVIĆ: Vreme mi je da se ženim!

Nakon što je bezuspešno pokušao izbaciti lizalicu iz dečakovih usta, supruga Deana je izvela Hajmlihov zahvat, nakon čega je slatkiš izleteo. Bobi je zatim povratio, a uz to mu je krenula i krv.

Dete su odvezli u bolnicu gde su ga lekari pregledali i pustili da odspava, nakon čega je došao sebi.

 

 

- Ovo je bilo najgore iskustvo u mom životu. Samo želim osvestiti ljude o opasnosti. Jako smo se uplašil- izjavio je Bret.

- Preklinjem vas zabranite prodaju lizalica. Nikad ne objavljujem na Fejsbuku, ali molim vas da primite moj savet. Bobi ima pet godina i ja sam kriv što sam pomislio da je dovoljno veliki za ovaj slatkiš. Pazite i vi - završio je objavu na Fejsbuku.

DA ZAGREJE DUŠU: Njeno visočanstvo BELA TOPLA ČOKOLADA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija