• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

21.11.2019

07:45

DEVOJKA MU POGINULA U UDESU KOJI JE IZAZVAO, GODINAMA SE BORI SA ALKOHOLOM Sin naše poznate pevačice OPLJAČKAO KUĆU I PRETIO MAJCI

Estrada

DEVOJKA MU POGINULA U UDESU KOJI JE IZAZVAO, GODINAMA SE BORI SA ALKOHOLOM Sin naše poznate pevačice OPLJAČKAO KUĆU I PRETIO MAJCI

Podeli vest

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, izašao je iz zatvora nakon što je tri meseca proveo iza rešetaka zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i pretio majci.

Snežanin sin izašao je iz zatvora u petak, a uhapšen je u avgustu ove godine. Pevačica je tada policiji prijavila da je doživela nasilje i da je dobila preteće SMS poruke od sina.

Foto: Informer

 

Gvozdenoviću je određen pritvor do 30 dana pod teretom za razbojništvo, pljačke i ugrožavanje bezbednosti, a sudija je donela odluku da tri meseca mora provesti u zatvoru.

SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ OBIJAO KUĆE I LOKALE! Problematični sin poznate pevačice IZNEVERIO PORODICU I PRIJATELJE!

SNEŽANA ĐURIŠIĆ PROGOVORILA PORODIČNOJ DRAMI! Prvi put se oglasila nakon što je otkriveno da je SINA IZBACILA IZ KUĆE!

Sin Snežane Đurišić ima burnu prošlost. Prošle godine je pobegao iz bolnice za odvikavanje od alkohola, a sa majkom godinama nije bio u dobrim odnosima. Tvrdio je da se odrekao kuće u njenu korist i da je ostao na ulici. Već je odlužio četiri i po godine zatvorske kazne nakon što je u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Eto sta rade deca bahatih bogatasa - bahate se i oni . Pa nije valjda da treba da ih zalimo ???

SS

pre 4 godine

To je cena kad se juri za parama i slavom,a deca se od malih nogu ostavljaju sama na milost i nemilost.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59