• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

16.12.2019

20:03

SVEKRVA ME JE NATERALA DA UBIJEM NEROĐENO DETE! Od tada sam želela samo jedno, a ČUDO SVETOG VASILIJA ME JE SPASILO! Ispovest Bosanke koja ohrabruje, ALI I ZABRINJAVA!

Estrada

SVEKRVA ME JE NATERALA DA UBIJEM NEROĐENO DETE! Od tada sam želela samo jedno, a ČUDO SVETOG VASILIJA ME JE SPASILO! Ispovest Bosanke koja ohrabruje, ALI I ZABRINJAVA!

Podeli vest

Danima se piše o otimanju srpskih svetina u Crnoj Gori, kako će manastir Ostrog, u kojem su mošti Svetog Vasilija Ostroškog, pripasti državi Crnoj Gori, a država će s njim raspolagati kako hoće, može da ga "da" kome hoće, neće biti srpski, a možda neće biti ni pravoslavni...

Sve je za ljude koji veruju, koji su se molili i poklanjali moštima velikog Sveca, koji i ne bira veru da bi pomogao nesrećnom, a pravednom čoveku, zbunjujuće i neverovatno, kao da se radi o nekom stripu i to naučnofantastičnom. 

POZNATI SRPSKI GLUMAC SE ZAMONAŠIO! Odrekao se slave i sklonio od javnosti...

 

Prenosimo pismo u celosti: 

"Kome sam se ja to molila svih ovih godina, a kome ću se u budućnosti moliti i za milost tražiti ako ne Svetome Vasiliju Ostroškome, rođenom Hercegovcu, Srbinu, koji pomaže svim pravednima i grešnima, koje god da su vere. Njegovim stenama sam koračala bosa kada sam grešna krenula da molim za milost, spasenje, da se moli za mene grešnu, običnu smrtnu Srpkinju iz Bosne. Krila sam svoj greh od svih, ali od Njega nisam iako sam pred njegov ćivot pala čim sam ušla u keliju i pokušala da zaustavim misli. On mi je ušao u dušu, srce, misli... znao je svaku moju želju, moje pokajanje. Otišla sam pred njih grešna. Nisam prevarila muža, nisam tukla ni majku ni oca, nisam krala, lagala, ali jesam ubila. Nateraše me da ubijem nerođeno dete u meni, bila sam slaba, nisam se oduprela. Niko nije za to kriv nego samo ja i moja slabost. Nisu krivi oni što me tukoše jer sam trudna ostala, što me pokojna svekrva, odvela kod lekara da me oslobode ploda, jer čime ćemo ga hraniti. Mogla sam na tom nekom stolu privatne nazovi klinike i da ostanem, ali nisam. Kad se sve završilo, znala sam da sam ja ta koja nije znala da ustane protiv zla, koja sam pošla i posustala, i da sam samo ja kriva. Molila sam se, kopnila, postajala sena od žene. Mislila sam da meni oprosta nema i da nikada više neću imati poroda. Koliko je samo žena uskraćeno i ne mogu da ostanu trudne, a ja ubijam. Bosa sam se pela uz stene da bih stigla do Njega ni bi li našla utehu." 

 

 

"Samo da rodim, grešna sam i koliko god me terali samo da ga rodim", samo je ta rečenica bila i kružila u meni, a suza se skamenila jer nema šta da molim za sebe grešnu. Uslišio je moju molitvu. Ja snažna i jaka, ohrabljena milošću njegovom, rodih malog Srbina. Nikakve pretnje, ucene familije nije me pokolebao, ostala sam jaka i danas sam zahvalna i molim se Vasiliju Ostroškom zbog svog Vasilija. A gde ću se od sutra moliti?! Gde ćete ga zgurati?! Zar se ne bojite prokletstva i gneva?" 

Radite vi šta mislite da je vaš posao, a nas pustite da radimo svoj. Molićemo se srpskim svetinjama u srpskoj Crnoj Gori, Njegoševoj, i kneza Danila, Mićunovića i Vasojevića... Odolevali su Srbi teškim dželatima i krvoločnicima, ali je Božja milost velika. Boli samo što smo sad dželati sami sebi."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija