• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejli Mejl/informer.rs

21.12.2019

21:09

OTAC NA JEDVITE JADE SPASAO SINA! Četvorogodišnjaka napao PITON, a onda ga je tata uhvatio za ČELJUSTI... (VIDEO)

Estrada

OTAC NA JEDVITE JADE SPASAO SINA! Četvorogodišnjaka napao PITON, a onda ga je tata uhvatio za ČELJUSTI... (VIDEO)

Podeli vest

Jedna porodica iz Australije preživela je traumetično iskustvo, kada je njihovo četvorogodišnje dete napao piton na zabavi povodom useljenja u novu kuću na severu Kvinslenda

Otac četverogodišnjeg dečaka ispričao je da su im došli gosti i on je pazio decu koja su bila u bazenu. U jednom trenutku čuo je vrisak svoga sina i imao je šta da vidi. Ogromni piton uhvatio je dečaka za nogu i pokušao ga je odvući.

- Da nisam bio tamo, zmija bi ga ubila - ispričao je potreseni Evan Tompson. Zaleteo se prema sinu i instinktivno udario zmiju u glavu koja je pustila dečaka, ali onda ge ja ona ponovno napala.

- Ponovno ga je ugrizao pa sam pitona uhvatio i otvorio mu čeljusti koju sam pokušao slomiti - ispričao je on. Međutim, zmija je opet pokušala napasti dečaka.

TELO VAM SVE GOVORI! Neobični simptomi ukazuju na OZBILJNE TEGOBE - Ako nešto sa liste prepoznate kod sebe HITNO IDITE LEKARU!

Potom je viknuo da neko donese oružje, pa je otac dečaka zmiju ubio čekićem. Rekao je da je zmija bila izuzetno agresivna. Sve to trajalo je pet minuta. Otac je sinu zamotao ranu i pozvao Hitnu pomoć. Dečak je podvrgnut operaciji, pije antibiotike i oporavlja se u bolnici, piše Dejli Mejl.

NEMA MAJKE U SRBIJI KOJA NA OVAJ NAČIN nije skidala detetu TEMPERATURU! DR BRANIMIR NESTOROVIĆ upozorava koliko je ta TEHNIKA OPASNA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija