• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: prva.rs/informer.rs

02.01.2020

16:44

KAD ON KRCKA ORAHE ZEMLJA SE TRESE! Brži je i od Brus Lija, u jednoj sekundi može da udari čak 9 puta! (VIDEO)

Estrada

KAD ON KRCKA ORAHE ZEMLJA SE TRESE! Brži je i od Brus Lija, u jednoj sekundi može da udari čak 9 puta! (VIDEO)

Podeli vest

Lomljenje oraha obično poveravamo čekiću ili gvozdenoj krckalici, ali za kineskog kung-fu majsotra Li Vajmina potrebne su samo ruke koje bi u njegovom slučaju mogled da se registruju kao “smrtonosno oružje”

Li drži dva svetska rekorda jedan za demoliranje kokosovih oraha, a drugi za “krckanje” ogromne količine običnih oraha.

U stanju je da za jedan minut rukom izlomi 150 kokosa, a za isto toliko vremena i 337 oraha. Snaga upotrebljena za ovaj čin, jednaka je znazi potrebnoj za lomljenje ljudske lobanje.

I ne samo što može da slomi orahe rukama, već to može da učini i sa dva prsta!

Foto: Printscreen You Tube/Ruptly

Ipak, ništa od navedenog nije došlo preko noći, jer Li svoje veštine kultiviše celog života. On svoje shvata vrlo ozbiljno i kaže da u jednoj sekundi može da udari čak 9 puta, što je brže čak i od legendarnog Brus Lija.

Pogledajte njegove majstorije na delu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slow motion

pre 4 godine

Steta sto se ne moze usporiti klip, u momementu kada ovaj frajer, krca orah prstom, pa sa vrhom, celom prsta. Uradi to brzo, ali ostrom oku i poznavaocu ovih vestina i trikova, ne moze promaci, da je korenom sake skrcao oraj. O ostalim orajima, necu pricam. (Ovim recima, "oraj"... hocu da se i ja napravim malo naivnim i nepismenim.)

dera

pre 4 godine

U pravu si , tip je prevarant ! Evo javno nudim njemu a i ostalima koji to hoce da postavi dascicu od parketa i da je prelomi , neka to bude standardna dascica od recimo bukve , hrasta , isl . Naravno ne da donese nekakvu svoju pripremljenu, vec neku iz prodaje .

zoran

pre 4 godine

Ne treba nikoga porediti sa Bruce Lee..glupo je

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17