• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo/informer.rs

04.01.2020

17:18

POD VELOM MISTERIJE...Smrti ovih poznatih ličnosti nikada nisu razrešene! JEDAN JE IZA SEBE OSTAVIO ČUDNO PISMO, drugi kofer, a treći... (FOTO/VIDEO)

Estrada

POD VELOM MISTERIJE...Smrti ovih poznatih ličnosti nikada nisu razrešene! JEDAN JE IZA SEBE OSTAVIO ČUDNO PISMO, drugi kofer, a treći... (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mnogo je poznatih ličnosti iz sveta muzike, filma, pa čak i politike koji su preminuli pod nerazjašnjenim okolnostima koje do danas nisu otkrivene i koje i dalje bude ton misterije. Pored svetskih zvezda u ovu listu se svrstavaju i neke od domaćih javnih ličnosti...

Dušan Kostić

Foto: printscreen Youtube video misko53

Na tragičan način i pod okolnostima koje su ostale prekrivene velom tajne život je okončao popularni pevač narodnih pesama, Dušan Kostić.

"Bilo je to 13. maja 1996. godine oko 18:50 časova", kako je pisalo u kratkom izveštaju policije.

Navodi se da je Dušan "viđen kako skače preko ograde Pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio". Njegova supruga Nevenka i ćerke su tada tvrdile da mnogo toga ne razumeju.

- U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače - otkrila je Nevenka svojevremeno.

 

Na mestu nesreće pronađena je Duškova torbica sa ličnim dokumentima.

 - I taj deo je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suvi, a njegovo telo nikada nije pronađeno - poručila je supruga pokojnog pevača.

Ipak nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane stiglo je kratko pismo : "Mnogo vas volim, oprostite mi". Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.

Predrag Pepi Laković

Foto: printscreen Youtube RTS

Pesme Dragana Lakovića obeležile su detinjstvo mnogima od nas, a brojni ne znaju da je njegov brat blizanac bio poznati glumac Predrag Pepi Laković. Obojica su živote završili pod velom misterije, ali dok je za Dragana Lakovića razbijen mit da je umro kao beskućnik, za Predraga se i dalje ne zna šta se tačno desilo.

TUČENE, OSTAVLJENE, ODVOJENE OD DECE - Ovih PET PEVAČICA 2019. godinu ŽELE DA ZABORAVE! Pamtiće je po suzama i NOĆIMA PUNIM TUGE! (FOTO)

Publika ga ipak najbolje pamti po ulozi Koste Pavlovića iz "Boljeg života", urnebesnog Bobinog ujaka iz Pariza. Poslednja uloga mu je bila u filmu Emira Kusturice "Crna mačka, beli mačor", u leto 1997. godine.

Nažalost, poslednju ulogu nije završio - iste godine, 9. septembra, tragično je stradao na Tisi. Na istoj toj reci je proveo mnoge večeri i jutra. Jedno popodne je otišao na pecanje. Njegovo beživotno telo su pronašli lokalni alasi. Udavio se, a priče o tome da je u smrt otišao svojevoljno nikada nisu potvrđene.

Rođa Raičević

Foto: printscreen

Rođa Raičević preminuo je 7. oktobra 2001, u 44. godini, u stanu u ulici 27. marta (danas Kraljice Marije) u Beogradu. Pronađen je mrtav u stanu, a iako to nikada nije službeno potvrđeno govorilo se da je preminuo od prekomerne doze kokaina.

POZNATE LIČNOSTI KOJE SU U 2019. STALE NA LUDI KAMEN! Evo po čemu ćemo pamtiti svadbe ovih fudbalera, pevačica i manekena! (FOTO)

Pored toga, njegovu smrt godinama prati jedna velika misterija. Naime, po njegov kofer koji se i dalje nalazi na istoj adresi, nikada niko nije došao.

Spisak stranih poznatih ličnosti čija je smrt ostala nerazjašnjena je poprilično dug, a o pojedinima koji su nas napustili i u prošlom veku i dalje se prepričavaju teorije zavere, mnogo opsežnije od naših...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija