• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.01.2020

23:58 >> 23:55

OVO JE VANESA BRAJANT! Sa njom je slavni košarkaš imao ČETVORO DECE! Zvao ju je "mamasita", a pre samo nekoliko nedelja priredio joj je romantično iznenađenje! (FOTO)

Estrada

OVO JE VANESA BRAJANT! Sa njom je slavni košarkaš imao ČETVORO DECE! Zvao ju je "mamasita", a pre samo nekoliko nedelja priredio joj je romantično iznenađenje! (FOTO)

Podeli vest

Vanesa Brajant (37) je supruga Kobija, slavnog košarkaša koji je danas poginuo, a sa kojom je imao četiri predivne devojčice Đijanu Mariju, Natali, Bjanku i najmlađu Kapri...

Kako javljaju svetski mediji Vanesa se nije nalazila u helikopteru kada se nesreća dogodila. Međutim, ćerka Đijana Marija je bila sa ocem u momentu nesreće i nažalost poginula je.

Vanesa i Kobi su se upoznali u novembru 2000. godine, a u aprilu godinu dana kasnije su stupili u brak. 

Prema njenim rečima, Kobi ju je prevario čak 105 puta. Ipak, smirio se i sve je došlo na svoje mesto, ali nesreća je sve to prekinula. 

 

(VIDEO) PO OVOME ĆE GA SRBI NAJVIŠE PAMTITI! Brajant je psovao na ČISTOM SRPSKOM JEZIKU! Njegov bes osetila je i BOSANSKA ZVER!

 

 

Kobi je imao 21, a Vanesa 17 kada su se upoznali. U tom trenutku ona je još uvek išla u srednju školu. Ona je paralelno radila kao model i ugledali su jedno drugo na muzičkom setu.

Osam nedelja pre ove tragične nesreće, Kobi je povodom njihove 20. godišnjice braka napisao:

- Na današnji dan pre 20 godina upoznao sam svog najboljeg prijatelja, moju kraljicu i odlučio sam da je tim povodom večeras odvedem u Diznilend kako bismo proslovili na "stari način". Volim te "mamasita" zauvek! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So Beautiful ♥️?? #kobebryant #vanessabryant ? by @loridormanphotography

A post shared by Newborn Arrival®️ (@newbornarrival) on Jun 16, 2019 at 3:51pm PDT

 

Podsetimo, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Amerikanac Kobi Brajant, poginuo je u nedelju ujutru u helikopterskoj nesreći.

Do nesreće je došlo kada se privatni helikopter, kojim je slavni as Lejkersa leteo sa još četiri osobe, zapalio, a potom i pao.

Više o tome možete pročitati OVDE.

U prvom momentu nisu postojale zvanične informacije da li su se ćerke nalazile sa Brajanom u helikopteru. O tome možete pročitati klikom na link ispod.

LEDI KRV U VENAMA! Da li su sa Kobijem U HELIKOPTERU BILE NJEGOVE ĆERKE?

Međutim, iz Engleske stižu još gore vesti, Kobi nije bio sam tokom nesreće već je sa njim bila i njegova ćerka Đijana Marija (13) koja nije preživela pad helikoptera. Više o tome možete pričitati OVDE.

Foto: tanjug/ap photo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Nepravedno je sto se ne spominju ostalih sedam -7- putnika koji su takodjer stradali u nesreci.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija