• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cnn/novosti.rs/informer.rs

15.02.2020

20:53

TUKLI GA VESLOM PO GLAVI! Dvanaestogodišnjak pronađen mrtav, BABA I DEDA SU GA TOLIKO MALTRETIRALI DA JE ČUO GLASOVE?!

Estrada

TUKLI GA VESLOM PO GLAVI! Dvanaestogodišnjak pronađen mrtav, BABA I DEDA SU GA TOLIKO MALTRETIRALI DA JE ČUO GLASOVE?!

Podeli vest

Dvanaestogodišnji dečak pronađen je mrtav u dnevnom boravku u kući njegove babe i dede sa kojima je živeo zajedno sa ujakom. Sumnja se da je upravo njih troje povezano sa njegovom smrti jer je policija pronašla dokaze koji upućuju na to da je dečak bio maltretiran...

Prema izveštaju tužioca, policija je pronašla snimke koji svedoče o nasilju nad dečakom kojeg su prisiljavali na vežbanje te su ga fizički kažnjavali. Poslednje dve godine Džejms Aleks Harli živeo je u američkoj saveznoj državi Montani sa bakom i dedom kao i njihovom decom, među kojima je bio i 14-godišnji ujak dečaka. Sa njima je živeo otkad mu je otac preminuo.

Policija je kazala da jedan od snimaka koji je nastao pre dve godine kada je tek došao u njihov dom prikazuje zdravog i dobro uhranjenog dečaka, dok je u vreme smrti pronađen neuhranjen, piše CNN.

DARIJA (14) TVRDILA DA JE TRUDNA SA IVANOM (10), a sada je policija OTKRILA UŽASNU ISTINU O SLUČAJU KOJI JE ZAPREPASTIO SVE

- Mislim da su kontinuirana tortura i premlaćivanje ostavili takve posledice koje su na kraju odvele dečaka u smrt - kazao je Bjorn Bojer, zvaničnik iz tužilaštva.

Osim fizički bio je i psihički vrlo loše. Kako su sami članovi porodice kazali, dečak je u poslednje vreme bio "suicidan" i čuo je glasove.

Osim njih troje koji su optuženi za namerno ubistvo dečaka, uhapšen je i još jedan 18-godišnjak koji je navodno bio porodični prijatelj, a koji se takođe nalazi na jednom od snimaka u kom se jasno vidi kako dečaka tuče veslom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija