• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dailymail.co.uk

07.03.2020

09:01

MUŽ IMAO AFERU SA KUĆNOM POMOĆNICOM Odlučio da se otarasi žene, a zbog onog što je učinio SVI SU ZANEMELI

Estrada

MUŽ IMAO AFERU SA KUĆNOM POMOĆNICOM Odlučio da se otarasi žene, a zbog onog što je učinio SVI SU ZANEMELI

Podeli vest

Edvard Kenet Lord iz Australije, ubio je svoju suprugu koja je bolovala od kancera tako što je automobilom u kome su se oboje nalazili namerno zaleteo u reku 2015. godine. Samo nedelju dana pre ubistva, njegova supruga je otišla u policijsku stanicu tvrdeći da je pokušao da je drogira. Kako je istraga pokazala, Lord je imao aferu sa Maležankom, maserkom koju je upoznao u salonu za masažu.

Edvard Kenet Lord (56) osuđen je na 10 godina zatvora nakon što se izjasnio krivim za ubistvo svoje supruge Mišel u oktobru 2015. godine. 

U sidnejskoj sudnici prepunoj Mišeline porodice i prijatelja se nije izvinjavao. Lord je rekao mu je dojadila mnogo pre nego što je gurnuo njihov automobil u reku i ubio je. 

 

Lordov advokat rekao je da Edvard nije razmišljao o ubistvu, već da se desilo spontano. Tog dana su uživali u prelepom zajedničkom danu. 

Ipak, istraga je pokazala da je Lord već zaprosio svoju devojku kao i imao veliku svađu sa suprugom Mišel malo pre odluke da odu na izlet. 

Nedelju dana pre tragičnog incidenta, Mišel Lord otišla je u policijsku stanicu tvrdeći da je njen suprug pokušao da je drogira stavljajući joj pilule za spavanje u vino. Kako je ona tada tvrdila, to je uradio da bi imao priliku da ima seks sa ljubavnicom Siev Ping "Margaret" Fong. 

 

Naime, ona je u to vreme bila pomoćnica u kući Lordovih, a Edvard je sa njom započeo vezu nekoliko meseci pre nego što ju je doveo u porodični dom. Ping je u Australiju došla i zaposlila se u salonu za masažu. Lord je ubedio suprugu da je puste da ostane u sobi u prizemlju, a da će ona zauzvrat pomagati oko kućnih poslova. Mišel je pristala na to jer je dugo bila na poslu i bolovala je od kancera dojke. 

 

Policija nije preduzela nikakve mere povodom Mišeline prijave o drogiranju, iako je priložila dokaze, uključujući i vinsku čašu u koju je Edvard stavio pilule.

Nedelju dana kasnije, bračni par je otišao na izlet. Vraćajući se kući, Lord je zaustavio vozilo u jednom parku, a njihovu svađu je čuo ribar. Kako je opisao, bio je jako agresivan i vikao na suprugu: 

"Je*eno mi je dosta tebe i tvojih sra*a", dok je Mišel samo zatražila da je odveze kući. 

 

Malo kasnije, dok su se vozili ka svom domu, Lord je namerno skrenuo sa puta i sleteo sa litice u reku. Mišel je preminula u bolnici dva dana kasnije, nakon što su je isključili sa aparata jer nije bilo nikakve moždane aktivnosti. 

"Vozili smo se i smejali se. Prednji levi točak je skliznuo sa ivice", rekao je Lord policiji nakon nesreće. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija