• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/metro

07.04.2020

07:07

5 GODINA NAKON SVADBE, NATALIJA JE POGLEDALA SLIKE SA VENČANJA i ostala zabezeknuta onim što je tamo videla

Estrada

5 GODINA NAKON SVADBE, NATALIJA JE POGLEDALA SLIKE SA VENČANJA i ostala zabezeknuta onim što je tamo videla

Podeli vest

Natalija Peri (37) udala se za konobara sa kojim je plesala na svom prvom venčanju.

Prvi put ga je srela kada se venčala sa tadašnjim mužem na grčkom ostrvu Krit. Na njenim slikama sa tog venčanja vidi se kako se drži za ruke sa njim i sa bivšim mužem dok plešu uz tracionalni grčki ples "zorba".


Pet godina kasnije, Natalija, koja je iz Engleske ponovo je posetila taj restoran i to nakon što se razvela od muža i odmah se povezala sa Fredom. Uplovili su u romansu i prošlog meseca su se venčali.

 


- Ne mogu da verujem da je moj sadašnji muž plesao sa mnom na oba moja venčanja. Neverovatno je kako stvari mogu da ispadnu u životu, nikad ne znaš šta može da se desi - rekla je ona.

 

Ona je ispričala da je u proteklih 25 godina odmore provodila na Kritu i da je zato odlučila da njeno prvo venčanje bude baš tamo. Fred je tada radio u obližnjem restoranu, u kojem su nakon ceremonije nastavili slavlje i gde se svi u jednom trenutku zaigrali čuveni grčki ples.


Godine su prošle, a kada je Natalija došla opet na Krit, Fred se setio ko je ona, pa su proveli nedelju dana zajedno, pre nego što se ona vratila u Britaniju, a onda su nastavili vezu na daljinu, sve dok se on nije preselio u UK. Uskoro su se venčali, a svoj medeni mesec planiraju da provedu ni manje ni više nego - na Kritu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiko

pre 3 godine

Samo neka mladoženja pazi s kime će se mlada ovaj put držati za ruku :)

Kqoja vest

pre 3 godine

I? Sta cemo sada? Sta cemo sa ovim? Sta ste hteli da kazete sa ovim tekstom? Poenta?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija