• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2020

18:36

PREMINUO REPER IZ SARAJEVA! Jala Brat se OPROSTIO: "Prerano si OTIŠAO, hvala za sve što si uradio za moju muziku..." (FOTO)

Estrada

PREMINUO REPER IZ SARAJEVA! Jala Brat se OPROSTIO: "Prerano si OTIŠAO, hvala za sve što si uradio za moju muziku..." (FOTO)

Podeli vest

"Dobri umiru mladi..."

Producent i reper iz Sarajeva, Rijad Fazlić Kolateral, preminuo je u sredu, 13. maja 2020. godine.

POGINUO NA SVOJ ROĐENDAN! Jutjuber izgubio životu u SAOBRAĆAJKI, a samo DAN PRE uradio je nešto o čemu SVI PRIČAJU!

Uzrok smrti još uvek nije poznat, a na društvenim mrežama se mnog poznati opraštaju od njega.

 

 

- Imam obavezu da ovo javno napišem, imam obavezu da ti se javno zahvalim za sve što si uradio za moju muziku, mene, moje kolege i kompletnu hip hop scenu uopšte. Prerano si otišao, ali bar je ostao tvoj potpis. Lepo spavaj anđele, dobar umire mlad - napisao je najpoznatiji regionalni reper Jala Brat na svom Instagramu.

Foto: Instagram/jalabrat

- Napustio nas je naš drug Rijad Fazlić Kolateral. Bio si uvijek simpatičan, predobar, duhovit i kao takvog ćemo te pamtiti, brate naš. Tvoj odlazak je ogroman gubitak za celu domaću scenu i fali će nam tvoja šala u studiju! Vole te tvoji drugovi - napisao je reper Adnan Hamidović Frenkie.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija