• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer.rs

18.05.2020

21:21

SUPRUGA LEGENDARNOG MUZIČARA PRONAĐENA MRTVA! Ostavio je zbog 15 godina mlađe žene, TROJE DECE ZAVIJENO U CRNO!

Estrada

SUPRUGA LEGENDARNOG MUZIČARA PRONAĐENA MRTVA! Ostavio je zbog 15 godina mlađe žene, TROJE DECE ZAVIJENO U CRNO!

Podeli vest

Paddi Bowden, koja se od supruga razvela prošlog novembra posle 29 godina, pronađena je mrtva u njihovoj bračnoj kući

Ona je bila supruga Brusa Dikinsona, legende Iron Maiden-a.

Frontmen i njegova supruga rastali su se u novembru, 29 godina nakon što su se venčali. Šokantni razvod koštao ih je 90 miliona funti, a Paddi je danas pronađena mrtva u njihovoj staroj kući u zapadnom Londonu, nakon "tragične nesreće", prenosi The Sun.

Nakon što je saznao za Paddinu smrt, Brus je rekao: "Ovo je strašna tragedija koja izgleda kao tragična nesreća. Naša deca Austin, Griffin i Kia i ja smo neutešni. Iz poštovanja prema Paddi nećemo dalje komentarisati ovo izuzetno teško i bolno vreme za našu porodicu."

Londonska služba hitne pomoći takođe je potvrdila da je došla na imanje i da su odmah konstatovali smrt.

Brus (61) sada živi u Parizu sa instruktorkom fitnesa Leanom Dolci. Razvod od Paddi usledio je četiri godine nakon što je pobedio rak grla koji se nalazio u trećoj fazi, i to nakon što je otkrio da ima dva tumora na jeziku.

Brus i Paddi imali su troje dece, Austin (29), Griffin (27) i Kia (28), koji su ga svi podržali u borbi protiv raka. Rezultati su bili čisti posle šest meseci intenzivne hemoterapije i lečenja zračenjem.

Brus i Paddi venčali su se 1990. godine nakon dve godine poznavanja. Ostao je suočen sa višemilionskim novčanim razvodom nakon što ju je ostavio zbog 15 godina mlađe žene.

Brus je ranije rekao za časopis Rolling Stone da mu je rak dao novi zakup života.

Rekao je: "Život živi sada, svake minute, svake sekunde, za sada."

Prošlog novembra, Mirror je izvestio da se Brus preselio u Pariz da bi bio sa Lenom. Izvor je rekao u to vreme: „Leana je oduvek bila veliki ljubitelj Iron Maiden-a, prateći ih tokom skoro 10 godina. Ona i Brus su se zbližili tokom protekle godine, a čak je upoznala i njegovu decu. Paddi je u Južnoj Americi."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija