• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/Informer.rs

22.05.2020

21:22

SVET TUGUJE! Poznata LEPOTICA STRADALA U PADU AVIONA, imala je samo 24 godine i BLISTAVU KARIJERU PRED SOBOM!

Estrada

SVET TUGUJE! Poznata LEPOTICA STRADALA U PADU AVIONA, imala je samo 24 godine i BLISTAVU KARIJERU PRED SOBOM!

Podeli vest

Obožavatelji i ljudi iz sveta mode ne kriju tugu zbog strašne tragedije.

Top model Zara Abid (24) jedna od žrtva u padu pakistanskog aviona u kojem je poginulo svih 107 putnika i članova posade.

Lepa manekenka navodno je bila putnica na letu od Lahore do Karačija, a kako preživelih nije bilo, veruje se da je i ona među nastradala. Iako ovi navodi nisu zvanično potvrđeni, pojedini mediji pišu da Zarina porodica očajnički traga za njom na mestu nesreće, kao i da je navodno brat traži po bolnicama u nadi da je živa.

Na društvenim mrežama obožavatelji se već opraštaju od Zare. Oglasile su se i njene kolege, poput modne dizajnerke Kadije Šah.

- Modna industrija je danas u avionskoj nesreći izgubila Zaru Abid. Bila je divna devojka, marljiva i profesionalna. Bila sam zadivljena energijom i dinamičnošću na njenim fotografijama - objavila je Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija