• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

09.06.2020

11:29

(VIDEO) PREMINULA PEVAČICA koju ćemo pamtiti po hitu  "I'm So Excited!

Estrada

(VIDEO) PREMINULA PEVAČICA koju ćemo pamtiti po hitu "I'm So Excited!

Podeli vest

Američka pevačica Boni Pointer preminula je juče, 8. juna, u 70. godini života, od akutnog zastoja srca. Ona je bila jedna od četiri sestre američke pop i i RnB grupe "Pointer Sisters", koja je vrhunac slave dostigla 70-ih godina, a kasnije i svetsku popularnost pesmom "I'm So Excited"

Naime, Boni je rođena 11. jula 1950. godine, a vest o njenoj smrti je objavljena na jednoj muzičkoj stranici.

Boni i njene sestre Anita, Rut i Džejn su u mladosti pevale u crkvi svog oca pre nego što su se proslavile.

- Naša porodica je skrhkana. U ime mojih sestara i cele porodice Pointer, molite se za nas u ovom teškom razdoblju - rekla je Anita u ponedeljak popodne za strane medije, piše Telegraf.rs.

Boni i Džun su prvo nastupale kao duo, a onda su im se pridružile druge dve sestre. Grupa “Pointer Sisters” je najpoznatija po hitovima "Jump (For My Love)" i "I'm So Excited".

Godine 1975. sestre su osvojile tri Gremi nagrade, od kojih je jedna bila za pesmu "Fairytale", a samo dve godine kasnije Boni je napustila bend kako bi ostvarila solo karijeru.

Nakon toga doživela je uspeh s pesmom "Heaven Must Have Sent You", a svi hitovi su je vinuli u zvezde.

"Pointer Sisters" nastavile su svoj uspeh tokom 80-ih i dobile su zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih. Ranije ove godine Anita i Boni su objavile singl u čast sestre Džun, koja je preminula 2006. godine u 52. godini života.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija