• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mirror

17.06.2020

07:45

SAZNALA JE DA JOJ MUŽ IMA 3 ŽENE I 13 DECE Jedan poziv okrenuo joj je život NAGLAVAČKE, A ONDA JE URADILA NEŠTO NEVEROVATNO

Estrada

SAZNALA JE DA JOJ MUŽ IMA 3 ŽENE I 13 DECE Jedan poziv okrenuo joj je život NAGLAVAČKE, A ONDA JE URADILA NEŠTO NEVEROVATNO

Podeli vest

Svet Meri Tarner srušio se onog trenutka kada je saznala da je njen muž za kojeg je mislila da je čovek njenog života ustvari bigamista i prevarant.

Vilijam je izgledao kao savršeni muž, ali je tajno bio oženjen sa još tri žene i imao 13 dece o kojima Meri nije imala pojma. Takođe, lagao joj je da je agent CIA koji je na zadatku u Britaniji. Zaprosio ju je nakon tri nedelje, a za samo šest meseci čekali su svoje prvo dete.


Živeli su sa njenim detetom iz prvog braka, ali se onda jednog dana sve srušilo, kada je ju je pozvala druga žena i rekla da je ona takođe Vilijamova supruga.


Ispostavilo se da je Vilijam prevarant koji je uspeo da oženi čak tri žene, a sa njih 6 da ima 13 dece.

Foto: facebook

 

Nakon što je otkrila kako je grubo prevarena, Meri je utehu počela da traži u hrani, pa je u jednom trenutku imala čak 120 kilograma.

- Nakon što sam shvatila da sam skoro šest godina živela sa psihopatom, izgubila sam sve, naterao me je čak i da prodam stan i ostala sam beskućnik sa troje dece. Hrana mi je bila uteha - rekla je ona.
Krajem prošle godine, počela je da trenira i da uspela da smrša i nakon dve operacije, konačno je stala na svoje noge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija