• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso

22.06.2020

10:13

NJEGOVU SMRT KORISTE ZA SVOJU PROMOCIJU! Samoubistvo reditelja zavadilo glumački svet - Mnogi su volela da ga napadaju!

Estrada

NJEGOVU SMRT KORISTE ZA SVOJU PROMOCIJU! Samoubistvo reditelja zavadilo glumački svet - Mnogi su volela da ga napadaju!

Podeli vest

Tuga!

Jedan od najdarovitijih pozorišnih reditelja u regionu Igor Vuk Torbica, koji je iznenada preminuo u 33. godini nedaleko od Rovinja, uspeo je i mrtav da zavadi svoje kolege. Odmah nakon što je objavljena vest o ovoj velikoj tragediji od kolege se oprostio Kokan Mladenović.

ŠOK! PREMINUO POZNATI DOMAĆI REDITELJ! Napustio nas prerano, OGROMNA TUGA!

Foto: instagram/mitraljeza

- I posle Miljkovićevog tragičnog kraja ljudi su mislili da će se pojaviti neko sličan. I nije se pojavio. U ovim našim malim sredinama ne postoje dva Jovana Ćirilova, dve Borke Pavićević, dva Igora Vuka Torbice. On je odabrao svoj kraj na vrhuncu moći - napisao je Mladenović.

KOBNA GREŠKA PRODUCENTA! Zovu ga film SMRTI - Evo zbog čega su 92 osobe UMRLE POSLE SNIMANJA FILMA! Nije znao da...

Tragičan kraj Igora Vuka Torbice komentarisali su preko društvenih mreža Dimitrije Vojnov, Dino Mustafić i Sergej Trifunović (uporedio s lošim vicem), a u medijima Ivana Vujić, što je verovatno iznerviralo filmskog reditelja Stevana Filipovića.

Foto: Printscreen You Tube Plus Online

- Kakvo sebično, sitno derište moraš biti da čak i smrt čoveka (puno pametnijeg i talentovanijeg od tebe) koristiš da pričaš - o sebi - napisao je na Tviteru Filipović, ne želeći da otkrije na koga konkretno cilja.

U autorskom tekstu za Politiku o ovoj temi pisao je dramaturg Željko Hubač, koji je s Torbicom veoma blisko sarađivao.

MOLIM VAS DA MI OPROSTITE! Oglasila se sestra PREMINULOG REDITELJA Igora Torbice - oseća NEIZMERNU BOL! Evo šta je PORUČILA (FOTO)

- Mnogi su voleli da ga napadaju. Sa posebnim užitkom su to činili oni koji danas ucveljeni žale za njim. Za života su mu zatvarali vrata svojih teatara, komformistički se plašivši njegove beskompromisnosti kad je o umetnosti reč, a danas mu ih odjednom otvaraju razmišljajuću u stvari i dalje iskuljučivo o sebi - poručio je Hubač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija