• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

15:15

POSLEDNJE DANE PROVEO JE NA OVOM MESTU! Tri godine otkako je UMRO BATA ĐOŠA - žalio se na BOLOVE, niko nije SHVATAO OZBILJNO!

Estrada

POSLEDNJE DANE PROVEO JE NA OVOM MESTU! Tri godine otkako je UMRO BATA ĐOŠA - žalio se na BOLOVE, niko nije SHVATAO OZBILJNO!

Podeli vest

Ćerka ga je pronašla u stanu

Glumačka legenda Bogoljub Mitić, poznatiji kao Đoša, preminuo je na ovaj dan, pre tri godine.

KOBNA GREŠKA PRODUCENTA! Zovu ga film SMRTI - Evo zbog čega su 92 osobe UMRLE POSLE SNIMANJA FILMA! Nije znao da...

Kako se tada pisalo, glumac je preminuo od srčanog udara, a par dana pred smrt žalio se na bolove u grudima, međutim taj problem niko nije shvatao ozbiljno.

Mislili su da je bol trenutna i prolazna, zbog čega se nije ni obratio lekaru.

Poslednje dane Bogoljub je provodio radno u prostorijama televizije "Happy" gde je radio kao voditelj rijaliti šoua "Parovi", a njegova emisija "Vikend sa Đošom" bila je jedna od najgledanijih emisija tada.

Foto: Printscreen You Tube

 

Pokojnog glumca pronašla je ćerka Natalija u stanu, nakon čega je Hitna pomoć došla i konstatovala smrt.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragoljub

pre 3 godine

Htedose da ga tuku crnogorci i to u sred srbije a cudimo se sto se sprdaju u svojoj drzavi sa srbima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija