• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazn.novosti.rs

29.06.2020

09:06

KAD SU ME SILOVALI, MAMA ME JE PITALA: "DOPUSTILA SI DA TI TO BESPLATNO URADE?" Najjezivija ispovest koju ste ikada pročitali!

Estrada

KAD SU ME SILOVALI, MAMA ME JE PITALA: "DOPUSTILA SI DA TI TO BESPLATNO URADE?" Najjezivija ispovest koju ste ikada pročitali!

Podeli vest

Eliška Tanzer ispričala je svoju zastrašujuću priču o teškom detinjstvu koje je imala dok je živela u Slovačkoj sa svojom porodicom

Njena baka, kako je navela, zahtevala je od nje, kada je imala samo šest godina da počne da se bavi prostitucijom baš kao što je to činila njena majka.

Majka i tetke sa kojima je živela bavile su se prostitucijom. Od zarađenog novca kupovale su hranu za sebe, a deci su davala samo komadiće. Eliškina majka bila je ciganka, a baka je bila u Aušvicu gde su je mučili zbog njenog romskog porekla. Otac joj je bio Nemac i kada je ulicama išla sa njim, njega su tretirali drugačije.

- Odrasli su mu se smešili kada je bio sa mnom, ali ja sam bila problem. Često su umeli i da me pljunu na ulici.

Njena baka htela je da ona i njene rođake postanu prostitutka već sa šest godina, međutim tetke su se usprotivile i rekle da treba sačekati da dobiju prvu menstruaciju. Eliškin otac, koji je inače bio nasilan i imao kriminalni dosije, zabranio je da krene ovim putem. 

RASVETLJEN SLUČAJ jezivog zlostavljanja u Sremskim Karlovcima Ujak (30) se napio, pa silovao sestrića (9)

U nekoliko navrata majka ju je vodila sa sobom na posao. Čak joj se i dopalo kada su muškarci okolo njih bacali novac dok su one plesale. I pored svega, ispričala je da i dalje voli svoju majku, koja je takođe imala teško detinjstvo i bila je zlostavljana kao devojčica. Sa 13 godina majka ju je poslala u Veliku Britaniju kako bi naučila da čita i piše, a zatim da se vrati kao uspešna žena i da joj kupi kuću.

Kada se majci požalila kako će joj nedostajati, ona joj je samo na to rekla kako ne treba da joj nedostaje posle svega šta je učinila i da jedva čeka da ne viđa ćerkino lice svakog dana. Zajedno sa još dvoje dece poletela je preko okeana. U Britaniji je bila smeštena u kući neke žene koja joj se dopala.

Foto: Informer

Jedne večeri kod vlasnice kuće došli su njeni prijatelji, a Eliška je sa uživanjem plesala. Njena prijateljica je primetila da Eliška ima talenta za ples i ubrzo je počela da je vodi na časove plesa. Vodila je na razne zabave i poklanjala joj prelepe haljine. Kako je ispričala, to je bio najlepši period života do momenta kada je napunila 16 godina. 

Posle jedne zabave trojica muškaraca su je napali i silovali, posle čega je sa teškim povredama bila danima u bolnici. Nikakva optužnica protiv njih nije podignuta pošto Eliška nije imala ličnu kartu. Njen otac je nekako saznao za tragediju i ubrzo se pojavio na njenim vratima i odveo je u hotel. 

OVO JE JEZIVO, KAKVI SU TO NELJUDI! Ilegalno zaposlili devojčicu, pa je silovali i ubili jer su joj pobegli papagaji!

Rekao joj je kako treba da upiše fakultet i da ostavi dosadašnji život iza sebe. Majka je vest dočekala sa rečima: - Dopustila si da ti to urade besplatno?

Otac joj je kasnije pomogao u školovanju, a uspela je da završi fakultet. Kasnije je napisala knjigu o svom životu "Devojka niotkuda". A nastavila je da bude u dobrim odnosima sa roditeljima i postala snažna žena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija