• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin Novosti

13.07.2020

10:00

(VIDEO) DEČAK (7) JE NA PARČETU PAPIRA NACRTAO BAZEN I SESTRU, njegova majka je zbog toga osuđena na DOŽIVOTNU ROBIJU

Estrada

(VIDEO) DEČAK (7) JE NA PARČETU PAPIRA NACRTAO BAZEN I SESTRU, njegova majka je zbog toga osuđena na DOŽIVOTNU ROBIJU

Podeli vest

Amanda Levis (35) osuđena je 2017. godine na doživotnu robiju zbog ubistva ćerke, a ključni svedok bio je njen sedmogodišnji sin A. J. Dečak je rekao da je majka utopila njegovu sestru, a kako se to desilo čak je i nacrtao.

Zapravo, Amanda je tvrdila da je njena ćerka upala u bazen a svi su verovali u tu priču dok se nisu pojavili crteži dečaka.

Kada je sudija tražio da mališa opiše šta se desilo, on je rekao: "Ovo je moja mama i ovako je ubila moju sestru. Stavila joj je ruku na lice, da ne bi vrištala".

Dečak je kasnije suočen sa svojom majkom i tada je počeo da plače.

Foto: Printscreen You Tube

Na suđenju je svedočila i Amandina majka koja je tvrdila da je njena ćerka izgubila živce sa devojčicom, koja je bolovala od hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Foto: Printscreen You Tube

Iako je osuđena za ubistvo, njegova majka je tvrdila da je neko nagovorio dečaka da da ovakav iskaz dok je advokat ubeđen da je njegova klijentkinja nevina




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija