• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

28.07.2020

18:28

MILICA JE RADILA KAO HOSTESA, PA SE UDALA ZA KAZAHSTANSKOG MILIONERA! Pliva u PARAMA, vozi NAJSKUPLJU MAŠINU, ali jednu stvar KRIJE (FOTO)

Estrada

MILICA JE RADILA KAO HOSTESA, PA SE UDALA ZA KAZAHSTANSKOG MILIONERA! Pliva u PARAMA, vozi NAJSKUPLJU MAŠINU, ali jednu stvar KRIJE (FOTO)

Podeli vest

Često posećuje Srbiju

Influenserka Milica Polskaja skrenula je pažnju svojim izgledom i bogatom udajom za Kazahstanca kojem ne želi da otkrije identitet.

Njen život je krenuo na bolje kada se preselila u Dubai i kako ona sama kaže, počela da radi kao hostesa jednog popularnog kluba. Tada joj se život promenio kada je upoznala svog budućeg muža koji je sada svakodnevno obasipao skupim poklonima, ali i elitnim destinacijama na koje često sa njim putuje.

POZNATE SVETSKE I DOMAĆE DAME SE UDRUŽILE! Instagram su ovih dana preplavile CRNO-BELE FOTKE, evo o čemu je reč - žene imaju JAKU PORUKU (FOTO)

- Ranije sam živela i radila u Dubaiju. Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu - započela je priču na svom Jutjub kanalu Milica i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on Jul 8, 2020 at 11:06am PDT

- Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je sa dve čaše šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu "ona će meni da rodi sina" - rekla je ona i otkrila kako je izgledao prvi sastanak.

PREPOLOVILA SE! Ovu glumicu svi znate kao BUCKU IZ HOLIVUDSKIH KOMEDIJA, sada je NEĆETE PREPOZNATI! Ima 18 kg MANJE i utegla se u HELANKE (FOTO)

- Došao je sa ogromnim buketom cveća i bila je ljubičasta kutija sa slatkišima. Trajao je četiri sata sastanak. On nije znao engleski, ja nisam znala ruski i trebalo nam je da se jako dugo sporazumemo. Rukama, nogama, kako smo znali u tom trenutku. Obula sam neudobne cipele i krvarile su mi noge. Poljubili smo se tek na trećem sastanka, a ostalo je sve istorija - zaključila je Milica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??Milica Polskaya Official (@mmm_still_limited_edition) on Jul 21, 2020 at 8:54am PDT

Inače, Polskaja sa suprugom ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. Svakodnevno na svom Instagram profilu postavlja fotografije na kojima se vidi da po njenom mišljenju živi život iz snova. Pored toga primeti se da je na sebi imala nekoliko estetskih intervencija kako bi podsetila likom na barbiku.

MNOGO NOVCA ULAŽE U SEBE! Ovako je ćerka MILETA KITIĆA IZGLEDALA PRE OPERACIJA! Danas je prava BOMBA i dosta liči na MAJKU (FOTO)

Ona na slikama stalno krije lice svog partnera, a u kakvom luksuzu žive, šta vozi i njihove zajedničke fotke pogledajte u galeriji ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija