• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso.rs

05.08.2020

19:55

"DOKLE GOD NEMAM METASTAZU NA CENTRU ZA HUMOR, ZA MENE IMA NADE..." Evo kako je Isidora Bjelica govorila o svojoj BOLESTI!

Estrada

"DOKLE GOD NEMAM METASTAZU NA CENTRU ZA HUMOR, ZA MENE IMA NADE..." Evo kako je Isidora Bjelica govorila o svojoj BOLESTI!

Podeli vest

Veliki gubitak!

- Već neko vreme zdravstveno stanje Isidore Bjelice daleko je stabilnije, a ona često i danas u svojim statusima piše misli koje su joj i te kako pomogle u izlečenju - preneli su mediji nedavno.

Foto: Printscreen You Tube

Opaka bolest sa kojom bori već godinama, naučila je našu poznatu spisateljicu, Isidoru Bjelicu da život posmatra nekim sasvim drugim očima, i iz nekog ugla, iz kog do tada nije gledala na stvari, što je i sama u nekoliko navrata priznala.

- Imam kancer jajnika koji se širi kao požar. Danas mogu da budem u remisiji, a za dva meseca na samrti. U borbi s rakom nema pravila. Zato sam tragala za lekom u 12 zemalja - pričala je Isidora svojevremeno, kada su joj se tek bile pojavile metastaze, ali je uvek ostajala pozitivna i sa dovoljno volje za životom.

TUGA! PREMINULA ISIDORA BJELICA! Književnica se DUGO BORILA SA OPAKOM BOLEŠĆU - Izgubila je BITKU!

Foto: Printscreen You Tube

- Dokle god nemam metastazu na centru za humor, za mene ima nade. Ali bilo je tako teških dana da nisam mogla ni da se smejem ni da plačem. Kad čoveku bolest pojede humor, znači da je u opasnoj zoni - rekla je tada ona.

Zahvaljujući kombinaciji hemioterapije, biološke i imunoterapije 2017. godine uspela je da pobedi sve metastaze. Jedna od čudesnih vesti tada bila je ta da od 70 metastaza više nije imala ni jednu aktivnu, mada je put do toga bio put kroz pakao, kako je objasnila.

VELIKA ODLUKA PORODICE! Nakon TRAGIČNE SMRTI Rajka Dujmića, odlučili da DONIRAJU NJEGOVE ORGANE

 

Tražila je snagu u porodici, čitaocima, a na kraju shvatila jedno: čovek je sam sa tim užasom u sebi i ne može se nigde sakriti, osim u poneki san u kom na tren zaboravi da je bolestan. Ali nije dozvoljeno odustati jer ste onda gotovi. I nikad i nije odustala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija