• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2020

11:17

GDE ĆE MU DUŠA? Srđan Dragojević JAVNO ismeva smrt Isidore Bjelice - Svi bruje da je UKRAO NJEN SCENARIO za OVAJ film!

Estrada

GDE ĆE MU DUŠA? Srđan Dragojević JAVNO ismeva smrt Isidore Bjelice - Svi bruje da je UKRAO NJEN SCENARIO za OVAJ film!

Podeli vest

Oglasio se i Pajkić

Smrt Isidore Bjelice, jedne od naših najpoznatijih spisateljica, uzburkala je javne krugove društva budući da su njen lik, rad i delo jedni smatrali vanserijskim, produhovljenim, dragocenim i važnim za današnje društvo, dok nekolicina javnih ličnosti osuđuje to što je književnica dobila počasno mesto u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

NAPUNILA 100 GODINA I PREMINULA! Velika tuga u svetu KINEMATOGRAFIJE - On je jedna od prvih žena koja je...

Foto: tanjug/dragan stanković

Posle Ivana Ivanovića, koji je sramno kritikovao odluku da Isidora bude sahranjena u Aleji, oglasio se reditelj Srđan Dragojević putem Tvitera, koji je na konto starih neraščišćenih računa sa Isidorom ismejao njenu večnu kuću, nazivajući je "Pop-aleja".

CIMERKA IZ PAKLA! Trošila joj je hrani i hemiju - NIJE PLAĆALA! Usledila je HLADNA OSVETA za koju nikad neće znati!

Dragojević, koji za života Isidori nije isplatio novac koji joj je dugovao za scenario filma "Mi nismo anđeli", odlučio je da, uprkos nepravdi koju joj je načinio, i nakon njene smrti nastavi da je blati.

Foto: Tanjug

- Da ne bi bilo okapanja i žustrih diskusija, političkih i drugih animoziteta i teških reči, verujem da je kvalitetno i kompromisno rešenje otvoriti "Pop-aleju" na nekom od grobalja. I lepo i korisno i civilizovano - napisao je naš proslavljeni filmski režiser, koji je inače bio student na klasi kod supruga preminule Isidore Nebojše Pajkića.

OVO JE BAŠ IZNENAĐENJE! Saznajte pored koga je položena urna Isidore Bjelice u Aleji zaslužnih građana

Skrhan bolom i tugom koje oseća zbog gubitka majke, koja je tekstovima i uvek pozitivnom energijom zadužila mnoge, Lav Pajkić nije želeo da komentariše gnusne reči Srđana Dragojevića, ali je bio kratak i jasan.

- Nemam komentar. Moja porodica i ja nemamo komentar na takve stvari - rekao je mladi Pajkić za Alo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

Sramno da sramnije nemoze biti ! Ostavite zenu da pociva u miru ! Neko je shvatio njene vrednosti i dozvolio da bude sahranjena u Aleji zasluznih gradjana. Ko su Dragojevic ili Ivanovic ? Nikad cula za njih.

Biba

pre 3 godine

Slažem se sa svim izjavama do sad... Ako je tačno da nije isplatio dug pokojnoj, a sad se još oglašava i napada pokojnicu, to govori kakav mu je karakter... "nula".... Užas, znate kako kažu "napad je najbolja odbrana", doći će dan kada će njemu neko ostati dužan.... Svakog čeka njegova kazna..... Ne kradi, ne laži..... ?

Vlado

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da neko može pasti baš toliko nisko.

Dragan

pre 3 godine

Proslavljen, a lopov. Mani me takvih. Mnogo su mi draži obični ljudi, a pošteni. Dobro je da svaka ptica ide u svoje jato, pa tamo neka kopa oči sa sebi istim.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija