• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

15.08.2020

08:51

CEO GRAD JE ISPIRAO USTA SA MOJIM MUŽEM I NJEGOVOM LJUBAVNICOM Bila sam slepa kod očiju, a onda SHVATILA UŽASNU ISTINU

Estrada

CEO GRAD JE ISPIRAO USTA SA MOJIM MUŽEM I NJEGOVOM LJUBAVNICOM Bila sam slepa kod očiju, a onda SHVATILA UŽASNU ISTINU

Podeli vest

Priča čiji su akteri postali tema svetske javnosti i koja je uvek izazivala oprečne reakcije - od zgražavanja do odobravanja.

On je bio harizmatičan, društven i ljubazan inženjer, a onda je maja 2015. godine postao i gradonačelnik gradića Bridlingtona u Velikoj Britaniji.

Niko nije bio srećniji i ponosniji od njegove supruge Džeki (63), a svi građani bili su prezadovoljni što ih predstavlja takva veličina od čoveka kao što je Džon Kopsi (63). Džon je sve svoje dužnosti i obaveze izvršavao tačno kao sat, i nikada nije propustio nijednu obavezu. Džeki ga je retko pratila jer se u to vreme oporavljala od tretmana kroz koji je prolazila zbog tumora mozga.

Džon i Džeki bili su u braku 38 godina, i i pre njegove funkcije bili su vrlo uvaženi članovi društva. Imaju i 34-godišnjeg sina, uspešnog u svom poslu.

Džeki je bila strašno ponosna na Džona. Danas više nije. Danas je uništena, ponižena i izdana - tako ona sebe opisuje. Ova žena iza sebe ima skandal koji je izašao van okvira njihovog gradića - o njemu je pričao ceo svet.

 

 

Džon je, naime, ostavio Džeki zbog 19-godišnje studentkinje poljoprivrednog fakulteta, Dejsi Tomlinson. Dejzi je mlađa od njega ravno 43 godine ali Džon ne vidi nikakav problem.

- Jedna je stvar nositi se sa činjenicom da vas je muž ostavio zbog mlađe, a sasvim druga kada je druga žena dovoljno mlada da može da vam bude unuka - užasnuta je Džeki.

Vest o tome osvanula je prvo u lokalnim novinama, ali bizarna kakva jeste, ubrzo se proširila svetom.

- On je potpuno prolupao. Ja stvarno nemam drugo objašnjenje za njegovo ponašanje. Prestar je za krizu srednjih godina - kaže Džeki dok prevrće naslovne strane novina koje krase slike njenog muža i njegove nove devojke, dok se ispipavaju kao tinejdžeri. Sada je, kaže, ni kriva ni dužna, predmet podsmeha u gradu.

Džon je otišao od kuće i sada živi sa Dejzi, a oglasio se povodom celog slučaja.

- Presrećni smo, zaljubljeni do ušiju i planiramo brak. Evo, računajte da je ovo zvanična veridba i nemam više šta da dodam - rekao je Džon medijima. Dejzi se složila sa njim.

- Presrećni smo i nije nam jasno zašto je ovaj slučaj podigao toliko prašine. I moji su presrećni - kažu da im je važno samo da sam ja srećna - rekla je mlada Dejzi novinarima.

Inače, ona i Džon upoznali su se na jednom koncertu kada je ona imala svega 17 godina, ali oboje insistiraju da je njihova veza počela tek nedavno, kada je već bila punoletna.

Džeki tvrdi drugačije, i uverava da njihova veza traje dve godine, koliko i poznanstvo.

- Prvo sam mislila da je to obična budalaština zaljubljene klinke, i da će brzo ispariti. Sto puta sam govorila Džonu da ima samo 19 godina u nadi da će se urazumiti i shvatiti da je matora budala. Nemam pojma šta je ona mogla da vidi u njemu. Pitala sam i njega kako mogu da se viđaju, šta oni imaju zajedničko. Rekao mi je da se "baš lepo slažu". Moguće je da se njemu sviđa to što mu ona dozvoljava da joj bude autoritet jer je mlada. A možda je prosto seks u pitanju. Pojma nemam, znam samo da je i naš sin zgrožen i kaže da čak ni on sa 34 godine ne bi izlazio sa 19-godišnjakinjom. Pa čak je i Dejzina majka sa 49 godina premlada za Džona. Sve ovo je van pameti - priča nesrećna Džeki.

 

 

Inače, ovo nije njihova prva kriza u braku. Za Džona se udala 1980. godine, posle sedam meseci zabavljanja, ali su se 1992. godine razveli zbog njegovih stalnih neverstava. Pomirili su se 1997. godine, nakon što se Džon razveo od druge žene. Nisu se nikad ponovo zvanično venčali, ali su se smatrali bračnim drugovima.

- Sećam se kada su mi rekli da imam tumor mozga. Džon mi je govorio da će biti uz mene sve vreme. A nije bio nikada, uvek je bio ili na poslu ili sa njom. Onda mi je jednog dana rekao da mu je Dejzi prišla i uštinula ga za zadnjicu, a on je odreagovao "kao džentlmen". Rekla sam mu da mu je sigurno lepo što se dopada tako mladim devojkama i nisam bila ni trunčicu ljubomorna jer mi nije padalo na pamet da između njih nešto može da se desi. A onda su usledili konstantni pozivi i njegovi izlasci i uskoro mi je sve bilo jasno. Čekala sam da prođe, a on mi govorio da je Dejzi "smešna i neće da ga ostavi na miru". Govorio mi je da se kaje što ju je ikada upoznao jer sada ne može da je se reši. Kasnije mi je i Dejzi slala njegove poruke gde joj je govorio koliko je voli i kako želi da ima dete sa njom. Zvao ju je "moja buduća žena" - priseća se Džeki.

A kraj je, kaže, usledio nakon sahrane njihovog zajedničkog prijatelja. Džon ju je uveravao da je afera gotova, ali onda je istačao ranije sa pogreba i znala je da ide da se vidi sa Dejzi.

- Ujutro sam ustala i rekla sebi: "Džeki, sad je stvarno dosta" i izbacila sam ga napolje - kaže ona.

Kako kaže, nedostaje joj Džon ali zna da bi bila "totalni idiot" kada bi se pomirila sa njim.

- Dobio je mnogo šansi od mene. Nije ih iskoristio. Mator je čovek, morao je da bude pametniji - zaključuje na kraju ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija