• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevnik.hr

03.09.2020

12:30

"MOGU LI DA VIDIM KOLIKO SI VLAŽNA" Šok ispovest pacijentkinja poznatog doktora: U ordinaciji nam je govorio GROZNE STVARI, ONO ŠTO MI JE RADIO NIKAD NEĆU ZABORAVITI

Estrada

"MOGU LI DA VIDIM KOLIKO SI VLAŽNA" Šok ispovest pacijentkinja poznatog doktora: U ordinaciji nam je govorio GROZNE STVARI, ONO ŠTO MI JE RADIO NIKAD NEĆU ZABORAVITI

Podeli vest

Ispovesti bivših pacijentkinja!

Žene su odlučile da ispričaju kroz šta su sve prošle dok su išle na terapije kod uglednog psihijatra.


Naime, pacijentkinje, od kojih jedna tada maloletna, opisuju da je varaždinski psihijatar tražio da se skinu, dirao ih je ili je tražio da one diraju njega. 

Pozivao se na Frojda i objašnjavao važnost seksualnog odnosa za lečenje. Došle su kod njega po pomoć, a on ih je seksualno napastovao. Jedna od njegovih bivših pacijentkinja ispričala je da je svaka dva meseca dolazila na kontrolu, a nakon koje godine psihijatar joj je počeo govoriti svakakve stvari. 

- Jedne se dobro sećam jer je rekao 'da se sigurno ševim na svakom uglu'. Da bi to eskaliralo koja dva dolaska kasnije, kad me pitao da li može probati koliko sam vlažna - ispričala je.

Nebojša Buđanovac, psihoterapeut i socijalni pedagog kod kojeg je devojka naknadno potražila pomoć, rekao je kako je ona kod psihijatra išla zbog snažne anksioznosti. 

Foto: Shutterstock

 

- Objasnio je da ona ima pojačanu laktaciju iz grudi i počeo je pri svakom njenom dolasku dirati grudi i to je trajalo nekakvih pet, šest meseci, da bi na kraju predložio direktni seksualni odnos i dirao je po vagini - ispričao je Buđanovac.

Tvrdi i da je psihijatar lukavo manipulisao devojkama koje su bile izrazito ranjive, izrazito osetljive i činio je to zbog zadovoljenja nekih svojih seksualnih potreba i da je psihijatar seksualni predator.

Ovo nije izolovan slučaj. Svoju priču za Provjereno je ispričala i Petra Milković, tadašnja studentkinja klavira na zagrebačkoj Akademiji, koja je na lečenje došla zbog depresije. 

- On bi se skinuo, zatražio bi od mene da se skinem i onda bi započele te neke metode diranja, učenje udisaja, izdisaja, spajanja... Stalno je upotrebljavao Frojda i da je seksualni odnos jako bitan u terapeutske svrhe - ispričala je.

Sa psihijatrom se, tvrdi, tokom vremena zbližila i, nakon što joj je postavio ultimatum, zbog njega čak i prekinula tadašnju vezu, piše Dnevnik.hr.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gaša

pre 3 godine

A ti psihijatri su zaštićeniji od belih medveda. Pre će svet da nestane nego što će oni odgovarati za svakakve gluposti. Kolege će ih uvek podržati. Koliko su samo "namerno " rezboleli ljude ,kojima je bio potreban samo mali razgovor . Šta sve rade sa Svetskim farmaceutima oko testiranja novih lekova ...i niko NE MOŽE da im kaže dosta .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija