• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

16.09.2020

10:41

36 ŽENA OSTALO JE TRUDNO SA ISTIM MUŠKARCEM A onda je jedna poruka otkrila JEZIVU ISTINU O NJEMU

Estrada

36 ŽENA OSTALO JE TRUDNO SA ISTIM MUŠKARCEM A onda je jedna poruka otkrila JEZIVU ISTINU O NJEMU

Podeli vest

Majke su ostale zatečene kada su otkrile istinu.

Žene koje su uz pomoć donirane sperme pomno birale savršenog oca i našle, kako su mislile, savršenog kandidata, otkrile su jezivu istinu. List "The Atlantic" piše o slučaju velikog broja majki koje su u banci sperme u Džordžiji pronašle idealnog kandidata za donora sperme.

Kandidat pod rednim broje 9623 činio se kao savršen izbor - govori četiri jezika, IQ mu je 160, radi na doktoratu, a što se izgleda tiče - liči na Toma Kruza. Koja žena ne bi poželela takve gene?

Tokom 14 godina, sperma ovog idealnog kandidata poslata je u više država i pomogla je da nastane najmanje 36 dece. A onda se saznala istina - "genije" pod rednim brojem 9623 nije ni prišao fakultetu, nema nikakvih postdiplomskih studija, naprotiv - ima debeo kazneni dosije a pored njega i psihičke probleme.

Foto: Pixabay

 

Celo klupko laži počelo je da se raspliće 2014. godine, kada je sasvim slučajno otkriveno ime ovog "idealnog" kandidata. Banka je greškom u poruci grupi majki koje su izabrale njega otkrila da mu je ime Kris Ageles, kao i njegovu adresu.

Naravno, majke su se odmah bacile u istraživanje na internetu i pronašle njegovo pisanje o tome kako čuje glasove. Daljom istragom utvrdile su da je Kris bio i hospitalizovan zbog mentalnih bolesti, kao i da je sklon pokušajima suicida. Takođe je i počinio krađu.

Ispostavilo se da banka sperme nije znala ništa od toga i da uopšte nisu proverili ovog donatora, makar tako tvrde majke koje su podnele tužbu protiv banke i koje sada strahuju da su njihova deca nasledila tu očevu sklonost mentalnim bolestima.

Tako je više od deset tužbi podneto protiv ove banke 2016. godine, a jedan slučaj upravo je u postupku, dok se banka uzdržava od komentara za javnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija